min logo Få tilbud på boligalarm

Få tilbud på husalarm til din bolig

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig husalarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på husalarm fra flere aktører

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 1. Beskriv ditt behov

  Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

 2. Få tilbud fra flere selskaper

  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

 3. Velg det beste tilbudet

  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Huset er det kjæreste vi har. Den er full av ting vi ikke kan erstatte med forsikringspenger – og gir oss også en følelse av trygghet i hverdagen. Men dersom man skulle bli utsatt for et innbrudd, eller oppleve andre uforutsette ting, kan denne trygghetsfølelsen forsvinne. Løsningen kan være en husalarm.

En husalarm er en enkel og billig måte å sikre huset på. Da kan du og familien din føle dere tryggere – både når dere er hjemme og borte. Her finner du informasjonen du trenger for å velge riktig husalarm til deres bolig.

Derfor trenger dere husalarm

En husalarm kan være flere forskjellige ting, men som oftest er det snakk om et alarmsystem for å forhindre eller oppdage innbrudd, varsel ved brann eller en kombinasjon av begge. Primært er dette helt enkelt en alarm som går av dersom noen skulle forsøke eller lykkes med å bryte seg inn.

Å ha en slik alarm installert i et hus gjør hverdagen veldig mye tryggere. Dere trenger ikke å uroe dere for at noen skal komme seg inn. Og hvis dette mot formodning skulle skje er dere trygge med direkte kontakt til tjenesteleverandørens alarmsentral.

Hjemme har vi gjerne et hav av ting det er umulig å erstatte. De er uvurderlige, fordi de har sterk sentimental verdi. Ved å installere husalarm er dere sikret mot tyveri av tingene som betyr mye for dere.

De fleste husalarmer kommer som en kombinert pakke av innbruddsalarm og brannalarm. Husalarm gir altså deg og familien tryggheten dere trenger i hverdagen. Med 24/7-kontakt med alarmsentralen er hjelpen aldri langt unna.

Fordeler med husalarm

I tillegg til sikring av familien og eiendelene deres er det en del andre fordeler med å installere husalarm. Først og fremst viser det seg om og om igjen at husalarmer fungerer. Når du har skilting på boligen om at den er alarmert fungerer dette avskrekkende på tyven.

I følge Aftenposten er det faktisk 25 ganger større fare for at boligen vil bli brutt inn i uten husalarm. Med andre ord er dette et enkelt sikkerhetstiltak som øker sannsynligheten for at dere vil slippe et tyveri betraktelig.

Videre får du også fordeler på innboforsikringen din når du har husalarm installert. Samtlige forsikringsselskaper gjennomfører en risikovurdering når de lager forsikringstilbud. Og sannsynligheten for tyveri er selvfølgelig en av faktorene de ser på.

Du kan faktisk få så mye som 60% rabatt på innboforsikringen din med en husalarm i boligen din. Det er helt enkelt fordi alarmsystemene er så effektive at sannsynligheten for innbrudd og dermed tap av eiendeler blir minimal.

Slik velger dere riktig husalarm

For å velge riktig husalarm til boligen deres er det først og fremst viktig at dere finner ut av hva dere ønsker. Det finnes en rekke forskjellige tilbydere av husalarmer på markedet. Og for å velge den beste må dere sette opp behovene deres.

Ønsker dere for eksempel en husalarm med innbrudds- og brannalarm kombinert? Vil dere ha flere røykvarslere i boligen? Trenger dere kameraer i huset i tilfelle noen skulle bryte seg inn?

Når dere har skrevet opp hva dere ønsker av sikring på boligen kan dere begynne å se på leverandørene. Vær obs på at det kommer til å være betraktelige prisforskjeller på installasjon av alarmsystemet. Abonnementene ligger imidlertid forholdsvis likt i månedlig pris.

Dette får dere med en husalarm

Dette vil som nevnt avhenge litt av hvilken leverandør dere velger og hvilke behov dere har. Hos de store leverandørene av sikkerhetstjenester for privatboliger er det helt uproblematisk å få skreddersydd en pakkeløsning. Dersom grunnpakkene ikke er omfattende nok for behovene deres er dette et greit alternativ.

Allikevel er det alltid lurt å skaffe seg en husalarm som inkluderer både innbruddsalarm og brannalarm. Med begge disse alarmene installert i boligen er dere sikret mot de viktigste farene. Dere får også 24/7-kontakt til leverandørens alarmsentral.

Alle de store leverandørene i Norge tilbyr følgende tjenester:

 • FG-godkjent husalarm med sensorer
 • Gratis vekterutrykning hele døgnet, hele året
 • Installasjon av husalarmen din gjort av en profesjonell installatør
 • Nødtelefon – bemannet hele døgnet
 • Skilting til huset, som minker sjansen for innbrudd betraktelig
 • Kodebrikker til familien

Du kan også velge å installere kameradetektor, fjernkontroll til alarmen (gjerne via en app på mobilen) og andre smarthusløsninger. Disse kan være vanndetektor, varsel når barna kommer hjem fra skolen og lignende.

Skaff flere husalarmtilbud

Det kan være en tidkrevende oppgave å finkjemme alle husalarmtilbudene i ditt område. Hvis du skal snakke med representanter for hvert eneste sikkerhetsselskap går det fort noen timer. Derfor bør du benytte deg av en anbudstjeneste når du skal skaffe husalarm.

Anbudssidene tilbyr et gratis og uforpliktende verktøy hvor du får sendt ut husalarmsøknaden din til flere leverandører på én gang. I retur får du de beste tilbudene til din bolig.

Dette sparer deg for mye tid – og sørger for at du får det billigste tilbudet på husalarm i ditt område. Søk i dag og sikre huset ditt mot uforutsette hendelser.