min logo Få tilbud på boligalarm
innbruddsalarm

Få tilbud på beste Innbruddsalarm fra flere aktører

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på innbruddsalarm fra flere aktører

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Markedet for innbruddsalarmer i Norge

Markedet for innbruddsalarm har sett en kraftig økning de seneste årene. Stadig flere husstander velger å installere en alarm for å sikre boligen mot tyver.

Den sterke veksten for innbruddsalarm har ført til en stor tilvekst av forskjellige aktører som kommer på banen. Dette fører til konkurranse på markedet for innbruddsalarmer, som alltid er positivt for deg som forbruker.

Nå kan du velge mellom svært avanserte innbruddsalarmer fra de forskjellige selskapene. Disse kan skreddersys til din bolig, slik at du føler deg trygg både når du er ute og hjemme.

De største selskapene for innbruddsalarm i Norge er Verisure, Sector Alarm og Falck. Hvilken tilbyder som passer best for deg vil avhenge av boligen din, samt hvor i landet du befinner deg. Det finnes også lokale tilbydere av innbruddsalarm på markedet.

Skiltingen i seg selv fungerer mot innbrytere

Mange som velger å installere innbruddsalarm tenker som oftest på hva som skjer dersom noen faktisk kommer seg inn i huset. Allikevel viser det seg at alarmen i seg selv ikke er det sterkeste botemiddelet mot tyver og innbrytere.

Faktisk er det slik at bare å ha skilting for et installert alarmsystem i huset fører til en kraftig reduksjon i sannsynligheten for innbrudd. Når en potensiell tyv ser at boligen din er sikret er det 96% mindre risiko for at han eller hun vil bryte seg inn.

Dette betyr selvfølgelig ikke at det holder med skiltingen. Det finnes nok av innbruddstyver som vil prøve seg til tross for skilting for alarm. Men det er godt å vite at faren for en slik situasjon blir veldig mye mindre bare med skilt på plass.

En innbruddsalarm gir deg og familien ekstra trygghet i hjemmet

Det er selvfølgelig ikke bare når man er ute av huset at en innbruddsalarm kan være god å ha. Kanskje er man aller mest redd for at noen vil komme seg inn mens familien befinner seg i hus.

Med en innbruddsalarm installert kan dere føle dere trygge i hjemmet. Da vil alarmen utløses så snart noen forsøker å komme seg inn gjennom inngangsdør eller vinduer. Med kodebrikken dere får som del av alarmsystemet kan dere også utløse en stille alarm.

Denne gir alarmsentralen umiddelbart beskjed om at dere har behov for vekterutrykning. I løpet av kort tid vil det da komme opplærte fagpersoner til hjemmet deres. Du slipper å ringe politiet eller forholde deg til innbryteren selv.

En innbruddsalarm er spesielt god å ha med barn i huset. Da kan du som forelder føle deg helt trygg på at hjelpen er på vei med en gang dere har behov for den.

Se for øvrig vår artikkel om hvordan du lærer barn om alarmer.

Alarmsentralen passer på 24 timer i døgnet

Innbruddsalarmen er koblet opp til alarmselskapets alarmsentral. Her sitter det erfarne mennesker på plass døgnet rundt for å lese alarmene som kommer inn. Dersom de ser noe som skurrer vil de kontakte dere umiddelbart for å høre om alt er i orden.

Å vite at noen passer på både når dere er hjemme og ute skaper en sterk trygghetsfølelse. Dere kan kontakte alarmsentralen deres ved hjelp av nødtelefonen dersom dere er urolige for at noen har brutt seg inn.

Alarmsentralen er operativ 365 dager i året, med direkte tilknytning til kompetent vekterbemanning. Dette er selvfølgelig inkludert i prisen for boligalarmen. Dersom noe skulle skje er hjelpen aldri langt unna. Vekterne kommer også til boligen hvis dere ringer og ber om en utrykning ved eventuelt innbrudd.

Dette får du med en innbruddsalarm

Alarmsystemene som tilbys i dag kan skreddersys slik at du føler deg helt trygg i boligen din. Alle alarmer er FG-godkjente og dere kan selv velge hvor dere ønsker å installere sensorene for utløsning av alarmen. Har dere behov for flere sensorer i hjemmet kan dette også ordnes.

Alarmsentralen som er bemannet hele døgnet, hele året, sørger også for at det alltid er noen hjemme i huset eller leiligheten deres. De som jobber her har god erfaring med å lese alarmene som kommer inn. Og utrykningen sendes umiddelbart ut hvis noe ikke er i orden.

Videre kan man velge å få innbruddsalarm installert med en rekke andre sikkerhetstiltak for boligen. Det er vanlig at alarmsystemet kommer med integrering for både innbrudd og brannvarsling.

I tillegg kan dere få på plass en smartalarm, med fjernstyring av varme, lys og elektronikk. Det går også an å velge et alarmsystem med kameraovervåkning. Dette vil gjøre det lettere for alarmsentralen å fremskaffe visuell bekreftelse på innbrudd.

Bruk en anbudstjeneste til å skaffe innbruddsalarm

Dersom dere vurderer å installere innbruddsalarm er det lurt å benytte seg av en anbudstjeneste. Disse sender ut forespørselen deres til sine samarbeidspartnere. I retur mottar dere et utvalg av gode tilbud på innbruddsalarm til boligen.

Dette verktøyet er også praktisk når det kommer til å skaffe en billig innbruddsalarm. Det kan være stor forskjell i spesielt installasjonsprisen for alarmsystemet deres. Ved å bruke en anbudstjeneste blir det enkelt å velge den beste innbruddsalarmen for deres bolig.