min logo Få tilbud på boligalarm
kameraovervåkning

Få en tryggere hverdag med kameraovervåkning

BesteBoligalarm.com er en uforpliktende og gratis anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig kameraovervåkning tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på kameraovervåkning fra flere aktører

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Dersom du ønsker ekstra sikkerhet til hjemmet eller bedriften din er kameraovervåkning en god løsning. Dette sørger for at alarmsentralen raskere får muligheten til å visuelt bekrefte innbrudd, brann eller andre problemer.

Om du har behov for kameraovervåkning eller ikke vil avhenge av hvor i landet du befinner deg og hva slags bolig du bor i. Ser du etter kameraovervåkning for bedrift er sannsynligheten stor for at det er lurt å skaffe dette som en del av alarmsystemet.

Her får du en grundig gjennomgang av hvordan kameraovervåkning fungerer i norske alarmsystemer.

Kameraovervåkning til bedrift

Uansett hva slags bedrift du jobber i er sannsynligheten stor for at dere har verdier i lokalene deres. Disse kan være sensitiv kundeinformasjon på datamaskin, eller produkter og ting som skal selges.

Alle bedrifter bør ha et godt alarmsystem på plass. Dette sørger for en bedre sikring av selskapets lokaler og ansatte. I tillegg vil man motta billigere forsikringstilbud når en alarm er installert på kontoret.

Når det kommer til innbrudd eller brann er det videre svært viktig med et godt alarmsystem på bedriftens lokaler. Dette gjør visuell verifisering enklere for alarmsentralen. Og dersom dere skal opprette en forsikringssak vil dere også stille sterkere med bilder av uhellet eller innbruddet.

> Les mer om alarmsystemer til bedrifter og få tilbud fra flere aktører

Kameraovervåkning til privatboliger

Alarmmarkedet for boliger i Norge har gjennomgått en enorm vekst de seneste tiårene. Nå kan man velge mellom en rekke avanserte sikkerhetsløsninger til hjemmet. Dersom du ønsker et helhetlig alarmsystem kan det være smart å gå for et med kameraovervåkning.

Dette kommer som et tilleggsprodukt på boligalarmen, sammen med system for innbruddsalarm og brannalarm. Et kamera gjør hus eller leilighet enda sikrere enn med bare sensorer og røykvarslere.

Kameraene som tilbys av alarmselskapene i dag er av høyeste kvalitet og settes opp der det er mest nødvendig i hjemmet. Det vil være spesielt aktuelt å ha kameraovervåkning dersom du bor i et område med mye innbrudd.

Men også ved en eventuell brann i boligen kan det være lurt med kameraovervåkning som del av alarmsystemet. Da vil røykvarsleren gå, men i tillegg kan alarmsentralen sjekke visuelt at det faktisk brenner i huset.

Et kamera integrert i alarmsystemet vil også gjøre det mulig å sjekke når barna er kommet hjem. I kombinasjon med loggvarsling for boligen kan du se at barna dine er trygt hjemme i hus.

Bildeverifisering sørger for mer korrekt respons

Denne visuelle verifiseringen er faktisk viktigere enn man tror. Husk på at alarmselskapenes sentraler mottar hundrevis, og kanskje tusenvis, av alarmer hver dag. Hvordan disse alarmene tolkes vil være utgangspunktet for selskapets respons.

Med kameraovervåkning installert i boligen får du et ekstra ledd i alarmtolkningen til sentralen. Da får operatørene muligheten til å se hva som foregår i boligen din. Dersom de visuelt kan bekrefte et innbrudd eller en brann vil dette få fortgang i responsen.

Eksempelvis er det slik at en visuell bekreftelse på brann setter deg høyere opp på prioriteringslisten enn en brannalarm. I sistnevnte tilfelle er det vanlig for alarmsentralen å først kontakte dere for å høre om alt er i orden.

Ser derimot operatørene at det brenner i boligen deres vil en utrykning settes i gang umiddelbart. Når det kommer til brann teller hvert eneste sekund. Da er det godt å vite at kameraovervåkning er på plass for å gjøre dere ekstra trygge.

Videre kan bildeverifisering ved hjelp av et kamera også være gunstig ved innbrudd i boligen. Først og fremst vil det også i disse tilfellene settes i gang en umiddelbar utrykning. Men skulle dere få problemer med forsikringsselskapet vil dere også stille sterkere med bildebevis på innbruddet.

Strengt regelverk for kameraovervåkning i Norge

Vi har en streng personvernlov i Norge. Det betyr at vi også har strenge regler på plass når det kommer til kameraovervåkning. Går du for et alarmsystem med kamera inkludert trenger du imidlertid ikke å bekymre deg for at du bryter loven.

Samtlige alarmleverandører med kameraovervåkning holder seg godt innenfor lovens rammer og grenser. Kameraet vil settes opp i henhold til regelverket av en erfaren og kompetent installatør.

Reglene er på plass for at det ikke skal være mulig å spionere på andre familiemedlemmer. Er imidlertid kameraovervåkningen installert for å forebygge mot brann og innbrudd er dette helt innenfor regelverket.

Bruk en anbudsside til å skaffe boligalarm med kameraovervåkning

Dersom dere vurderer å installere boligalarm med kameraovervåkning er det lurt å benytte seg av en anbudsside. Dette er gratis og uforpliktende tjenester som hjelper deg med å finne gode tilbud på boligalarm.

I stedet for å forhøre dere hos hver enkelt tilbyder av boligalarm med kameraovervåkning blir forespørselen sendt ut til flere på én gang. Etter kort tid vil dere motta de beste tilbudene for deres bolig.

Deretter blir det enkelt å sammenligne både priser og tilbud for boligalarmen. Husk på å tenke litt gjennom hvilke behov dere har i boligen. Da kan dere velge den leverandøren som gir dere mest for pengene.