min logo Få tilbud på boligalarm

Boligalarm Øst for Gjøvikbanen

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på alarm på Øst for Gjøvikbanen til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

boligalarm oslo

Bemannet alarmsentral på Øst for Gjøvikbanen, 24 timer i døgnet

Noe av det beste med en alarm i hus eller leilighet er at man får direktekobling til bemannet alarmsentral. Her sitter det operatører 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Om dere er hjemme eller på ferie er det alltid noen som passer på.

Alarmsystemene tilbys også med tilgang på en nødtelefon. Dette nummeret kan man ringe dersom man føler seg truet eller er redd for at noen forsøker å bryte seg inn. Ved en slik samtale vil alarmselskapet umiddelbart sende ut en vekter til boligen deres.

Operatørene som bemanner alarmsentralen i Øst for Gjøvikbanen er erfarne og tolker samtlige alarmer som kommer inn i systemet. Dersom noe ikke er som det skal vil dere umiddelbart bli oppringt for å høre om alt er i orden.

Da er det også et kodeord på plass, som må oppgis for at alarmsentralen skal stryke varslingen de har fått inn. Altså kan man føle seg helt trygg i hjemmet med en alarm installert.

Avskrekking fungerer mot innbrudd

Videre viser det seg også at selve alarmen som oftest ikke trenger å gå for at et innbrudd skal unngås. Forskning har fastsatt at risikoen for et innbrudd reduseres med 96% når det er skiltet for alarm på utsiden av boligen.

Fordi innbruddstyvene vet at alarmsystemene i Norge fungerer så godt i dag blir hjemmet deres veldig mye mindre utsatt med skilting på plass. Dette har en direkte avskrekkende effekt på potensielle tyver.

Når det er sagt holder det selvfølgelig ikke med skiltingen. Poenget med et godt alarmsystem er også trygghetsfølelsen det skal bringe. Dersom du vet at alarmskiltingen ikke er reell er det lite sannsynlig at du vil føle deg noe tryggere når du er hjemme.

Har du på den annen side sikret boligen mot innbrudd ved hjelp av alarm og sensorer er du svært trygg. Skulle noe skje vil alarmsentralen kontakte deg. Det blir også sendt ut vekter dersom alarmen har gått og du ikke svarer på telefonen.

Ta brannsikkerhet for familien på alvor

Videre kommer boligalarm på Øst for Gjøvikbanen med funksjoner for både innbrudd og brannvarsling. Systemene installeres med røykvarslere som går ved det minste tegn på røyk i boligen.

I dag har vi strenge regelverk på plass i Norge for å sikre husstander mot brann. Det skal være røykvarsler installert i hver etasje av boligen. Dette er for å forebygge mot brannutvikling som tar liv.

Med en boligalarm installert får du gjennom oppkobling til alarmsentralen rask utrykning dersom det skulle begynne å brenne. Alarmen vil gå umiddelbart slik at dere kommer dere ut. Og brannvesenet kommer på plass i løpet av kort tid.

Det er viktig å ta brannsikkerhet for familien din på alvor. Dersom en brann skulle oppstå teller hvert eneste minutt. Da er det også godt å vite at responstiden er kort fra alarmselskapets side.

Dette får du med en boligalarm Øst for Gjøvikbanen

Boligalarm i Øst for Gjøvikbanen kommer som nevnt med kobling til selskapets alarmsentral. Her vil samtlige varslinger tolkes og en respons settes umiddelbart i gang dersom noe er galt.

Videre kan man velge alarmsystemer som også har kameraovervåkning installert. Med tanke på alvorlige hendelser, som brann eller innbrudd, er dette spesielt gunstig. Da kan nemlig alarmsentralen få visuell bekreftelse på hva som har skjedd.

Skulle en røykvarsler gå vil operatørene sjekke kameraovervåkningen i boligen med en gang. Og dersom det finnes grunnlag for å rykke ut vil denne responsen skje umiddelbart. En alarm med bildeverifisering setter dere altså høyere opp på prioriteringslisten.

I en stor by som Oslo, hvor det kommer inn alarmsignaler hele tiden, er dette både viktig og skaper en god trygghetsfølelse. Med boligalarm er dere altså godt sikret for både innbrudd og brann.

Bruk BesteBoligalarm.com til å skaffe deg boligalarm i Øst for Gjøvikbanen

Skal du skaffe deg boligalarm i Oslo-området? Da bør du definitivt benytte deg av en BesteBoligalarm.com. Vi sender din forespørsel om alarm ut til våre samarbeidspartnere.

I løpet av kort tid mottar du de beste tilbudene i retur. Det vil alltid være smart å sammenligne disse opp mot behovene dere har i hjemmet.

Det kan være store prisforskjeller blant tilbyderne. Ved å bruke vår tjeneste kan dere føle dere trygge på at dere får den beste alarmen for deres behov.