min logo Få tilbud på boligalarm
nokas

Nokas

Nokas er en av de største aktørene i alarmbransjen

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 1. Beskriv ditt behov

  Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

 2. Få tilbub fra flere selskaper

  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

 3. Velg det beste tilbudet

  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Om Nokas

Nokas er det som kalles for en totalleverandør av sikkerhetsløsninger. Bedriften leverer et hav av sikkerhetstjenester til både privatpersoner og bedrifter i Norge. Følgende kategorier er omfattet i deres tilbud:

 • Bank og finans
 • Bedrift og eiendom
 • Butikk og kjøpesenter
 • Havn
 • Flyplass
 • Trafikk
 • Arrangement og utstillinger
 • Bolig og nabolag
 • Kurs og kompetanse
 • Kontanter

Med andre ord er dette en gigant når det kommer til sikkerhet. Da kan man også føle seg forholdsvis trygg på at selskapet vet hva det gjør med boligalarmer til både bedrifter og privat.

Nokas har mer enn 9000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet har en visjon om å bli Europas ledende leverandør av sikkerhet – for både mennesker og verdier. Dette ønsker bedriften å gjøre gjennom verdiene handlekraft, engasjement, pålitelighet og samarbeid.

2011: Storprofitt på boligalarmmarkedet

Nokas har gjennomført noen heftige sjakktrekk i boligalarmbransjen. I 2011 økte deres alarmkunder fra cirka 20.000 til 74.000. Dette gjorde de helt enkelt ved å kjøpe samtlige boligalarmkunder til GS4.

Konsekvensen var at selskapet ble det nest største på boligalarmmarkedet i Norge, og dunket Sector Alarm rett ned på tredjeplass. Men de var ikke ferdige. Etter bare én måned gjorde de en helomvending – og solgte GS4-kundene til Sector Alarm.

Hele boligalarmsektoren var i sjokk. Nokas hadde aldri gjennomført salg av kunder tidligere. Det viste seg imidlertid i etterkant at sikkerhetsselskapet hadde gjennomført en svært gunstig avtale med Sector Alarm.

For det første fikk de 100 millioner i profitt for kundesalget. For det andre gikk Sector Alarm over til Nokas sine vektertjenester – og valgte bort Securitas. Og for det tredje gikk de to selskapene inn i samarbeid om å kjøpe opp andre alarmselskap i Europa.

Dette tilbyr Nokas deg

Innen boligalarmer har selskapet et omfattende og helhetlig tilbud til norske husstander. Nokas Alarm kommer blant annet med kameradetektor, trådløs alarm og app for å slå alarmen av og på, samt en logg som viser hvem som har slått av alarmen.

Som alarmkunde får du tilgang til deres sikkerhetstjeneste. Her blir du koblet til deres alarmstasjon. Men alarmen inkluderer også:

– Gratis uttrykning fra en lokal vekter
– Gratis tekniker
– Respons i henhold til instruks
– Mottak og behandling av signal og bilder
– Fjernbetjening av alarmen fra alarmstasjonen

Prisene for boligalarm fra Nokas til privatkunder starter på 399 kroner i måneden. For bedrift koster tjenestene fra 449 kroner per måned.