hyttealarm

Alarm som er tilpasset hytta/fritidsboligen

BesteBoligalarm.com hjelper deg å finne en hyttealarm som tilfredsstiller dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til din hytte/fritidsbolig

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Tjenesten er gratis og! Leveres av  Besteboligalarm.com

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift

 • InnbruddsalarmBrannalarmMer informasjon
 • Utenlandsk telefonnummer


  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

  Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på alarm for hele borettslaget. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

 • AdgangskontrollBrannalarmInnbruddsalarmKameraovervåkning
 • Utenlandsk telefonnummer

  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

 • AdgangskontrollBrannalarmInnbruddsalarmKameraovervåkning • Utenlandsk telefonnummer

  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

TILBAKE
GÅ VIDERE

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

Føl deg trygg

Boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Sikkerhet mot innbrudd på hytta

De aller fleste som har hytte tilbringer en forholdsvis liten andel av året i den. Selv om fritidsbolig gir en fantastisk mulighet til å nyte livet i naturens stillhet skjer det kanskje ikke så ofte. Og derfor er det også fornuftig å ha hyttealarm.

For dette betyr nemlig at hytter er spesielt utsatte for tyverier. Når en fritidsbolig står tom flere måneder av året er det i teorien enkelt å bryte seg inn i den. Ved hjelp av en hyttealarm sikrer dere fritidsboligen mot tyvene.

Forskning viser at skilting for sikret bolig medfører en 96% reduksjon i sannsynligheten for at noen vil bryte seg inn. Med en hyttealarm kan dere altså føle dere helt trygge. Hvis noen skulle bryte seg inn vil dere også bli varslet umiddelbart av alarmselskapet deres.

Brannsikkerhet i fritidsboligen

På samme måte som at man ikke kan sjekke hytta daglig for innbrudd er det også en fare for at den blir utsatt for brann mens dere er borte. Med en hyttealarm installert i fritidsboligen er imidlertid sannsynligheten større for at hytta kan reddes.

Så snart en røykvarsler går i fritidsboligen vil alarmsentralen rykke ut. Med brann teller hvert eneste sekund og en hyttealarm vil altså sikre dere mot uoppdagede branner.

Når man befinner seg på hytta er det også godt å ha en brannalarm med direkte tilknytning til en alarmsentral installert. Først og fremst vil alarmen gå så snart det plukkes opp røyk av røykvarsleren. Dette vil gi dere tid til å komme dere ut.

I tillegg vil det sendes ut en vekter for å sjekke alarmen. Alarmsentralen vil også ringe dere i løpet av få minutter for å sjekke om alt er i orden.

Smarte alarmer gjør hytta enda mer komfortabel

Alarmmarkedet i Norge tilbyr stadig mer avanserte løsninger. Disse kan dere bruke for å gjøre hytteoppholdet enda mer komfortabelt.

Nå finnes det fjernstyring av både varme, lys og elektronikk i hytta integrert i alarmsystemene. Det betyr at dere kan sjekke alt utstyret i fritidsboligen hjemmefra og forsikre dere om at ingenting står påskrudd.

Mens man er på hytta blir det også svært enkelt å justere forholdene. Alarmsystemene tilbys med en applikasjon til mobiltelefonen. Her kan dere skru varmen opp eller ned, slå av og på lys fra senga og sette i gang elektroniske enheter når det måtte passe.

Slik velger du riktig alarm til din fritidsbolig

Det finnes en rekke forskjellige hyttealarmer å velge mellom. For å gå for det beste, og billigste, alternativet er det lurt å tenke nøye gjennom hva man har behov for.

Alle hyttealarmer kommer med både røykvarsler og innbruddsalarm. Dette er minimumskravet for et alarmsystem, og vil sikre dere mot de viktigste uhellene.

Hvis dere har en stor hytte er det også svært praktisk med integrering for smartalarm. Da kan dere styre lys og varme slik det passer mens dere er på hyttetur. Hvis man glemmer å skru av en lampe eller en varmeovn er det kjekt å kunne gjøre dette med fjernstyring.

Er dere ofte på hytta? Da er det også praktisk med en smartalarm. Det er fort gjort å glemme alt som skal skrus av før man reiser. Dette får dere muligheten til å sjekke via mobilen. Det blir også mulig å skru på ovner før dere kommer, slik at fritidsboligen er god og varm når dere er på plass.

Dette får du med en hyttealarm

Dersom du installerer hyttealarm i fritidsboligen vil du selv med de rimeligste alternativene få et svært godt system på plass. Alle alarmene som tilbys er FG-godkjente. Du får også muligheten til å velge hvor du ønsker å ha sensorer i hytta.

Den kanskje største grunnen til å skaffe seg hyttealarm er oppfølgingen du får via alarmsentralen med systemet. Denne er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Altså er det alltid noen som passer på hytta deres, selv når dere ikke er der.

Når alarmsystemet installeres kommer det en profesjonell montør fra alarmselskapet. Han eller hun vil hjelpe dere med å få opp hyttealarmen slik at den fungerer best i deres fritidsbolig.

Som del av alarmen dere installerer får dere også tilgang på en nødtelefon. Denne er bemannet hele døgnet og kan brukes i faresituasjoner. Er du redd for at noen har brutt seg inn? Da kan du ringe til nødtelefonen og en utrykning vil settes i gang umiddelbart.

BesteBoligalarm.com gir deg oversikt over de beste tilbudene på hyttealarm

Dere bør selvfølgelig velge den beste hyttealarmen til akkurat deres fritidsbolig. Allikevel er det alltid greit å vite at man har fått det beste tilbudet mulig. Derfor er det lurt å benytte seg av en BesteBoligalarm.com for å skaffe hyttealarm.

Dette er en gratis og uforpliktende tjeneste som sender ut ønsket deres om hyttealarm til flere aktører på markedet. I retur får dere det beste tilbudet til fritidsboligen deres. Hvis dere har noen spørsmål til tilbudet kan dere enkelt kontakte alarmselskapene og forhøre dere.