min logo Få tilbud på boligalarm
hyttealarm

Alarm som er tilpasset hytta/fritidsboligen

BesteBoligalarm.com hjelper deg å finne en hyttealarm som tilfredsstiller dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til din hytte/fritidsbolig

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Sikkerhet mot innbrudd på hytta

De aller fleste som har hytte tilbringer en forholdsvis liten andel av året i den. Selv om fritidsbolig gir en fantastisk mulighet til å nyte livet i naturens stillhet skjer det kanskje ikke så ofte. Og derfor er det også fornuftig å ha hyttealarm.

Fritidsboliger er spesielt utsatte for tyverier. Den står tom flere måneder i året og er dermed i teorien enkelere å bryte seg inn i den. Ved hjelp av en hyttealarm sikrer dere fritidsboligen mot tyvene.

Forskning viser at skilting for sikret bolig medfører en 96% reduksjon i sannsynligheten for at noen vil bryte seg inn. Med en hyttealarm kan dere man slappe av og vite at hyttens sikkerhet er i gode hender. Hvis noen skulle bryte seg inn vil dere som eiere og alarmselskapet blir varslet umiddelbart.

Brannsikkerhet i fritidsboligen

På samme måte som at man ikke kan sjekke hytta daglig for innbrudd er det også en fare for at den blir utsatt for brann mens dere er borte. Med en hyttealarm i fritidsboligen er imidlertid sannsynligheten større for at hytta kan reddes.

Når en røykvarsler oppdager røyk i fritidsboligen vil alarmsentralen bli varslet og et utrykning vil bli iversatt. Med brann teller hvert eneste sekund og en hyttealarm vil sikre dere mot uoppdagede branner.

Når man befinner seg på hytta er det også godt å ha en brannalarm med direkte tilknytning til en alarmsentral. Røykvarsleren vil gi dere en forvarsel om å komme dere ut, og alarmsentralen varsles umiddelbart.

Dersom alarmen går vil alarmselskapet ringe deg for å sjekke om alt er i orden. Nyere alarmsystemer har kameradetektorer som verifiseres en utløst alarmen.

Smarte alarmer gjør hytta enda mer komfortabel

Alarmmarkedet i Norge tilbyr stadig mer avanserte løsninger. Disse kan dere bruke for å gjøre hytteoppholdet enda mer komfortabelt.

Nå finnes det fjernstyring av både varme, lys og elektronikk i hytta integrert i alarmsystemene. Det betyr at dere kan sjekke statusen i fritidsboligen hjemmefra og forsikre dere om at ingenting står påskrudd.

Slik velger du riktig alarm til din fritidsbolig

Det finnes en rekke forskjellige hyttealarmer å velge mellom. Derfor er det viktig å kartlegge behovene sine og søke informasjon når man lurer på noe.

Alle hyttealarmer kommer med både røykvarsler og innbruddsalarm. Dette er minimumskravet for et alarmsystem, og vil sikre dere mot de viktigste uhellene.

Hvis dere har en stor hytte er det også svært praktisk med integrering for smartalarm. Da kan dere styre lys og varme som det passer. Hvis man glemmer å skru av en lampe eller en varmeovn er det kjekt å kunne gjøre dette med fjernstyring.

Er dere ofte på hytta? Da er det også praktisk med en smartalarm. Det er fort gjort å glemme alt som skal skrus av før man reiser. Via en app på telefonen kan dette fjernstyres. Det blir også mulig å skru på varme før dere kommer, slik at det er godt og varmt når dere kommer fram.

Dette får du med en hyttealarm

Dersom du installerer hyttealarm vil du selv med de rimeligste alternativene få et svært godt system på plass. Alle alarmene som tilbys er FG-godkjente. Du får også muligheten til å velge hvor du ønsker å ha sensorer i hytta.

Den kanskje største grunnen til å skaffe seg hyttealarm er oppfølgingen du får via alarmsentralen med systemet. Denne er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Altså er det alltid noen som passer på hytta deres, selv når dere ikke er der.

Når alarmsystemet installeres kommer det en profesjonell montør fra alarmselskapet. De vil hjelpe dere med å installere alarmsystemet slik at det fungerer optimalt.

BesteBoligalarm.com gir deg oversikt over de beste tilbudene på hyttealarm

Bruk kontaktskjemaet på siden vår og få tilbud på et alarmsystem i dag. Dette er en gratis og uforpliktende tjeneste for deg som kunde!