alarm til borettslag og sameier

Sammenlign alarmtilbud for borettslag og sameier

BesteBoligalarm.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig løsning for borretslag

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til ditt borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Tjenesten er gratis og! Leveres av  Besteboligalarm.com

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift

 • InnbruddsalarmBrannalarmMer informasjon
 • Utenlandsk telefonnummer


  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

  Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på alarm for hele borettslaget. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

 • AdgangskontrollBrannalarmInnbruddsalarmKameraovervåkning
 • Utenlandsk telefonnummer

  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

 • AdgangskontrollBrannalarmInnbruddsalarmKameraovervåkning • Utenlandsk telefonnummer

  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

TILBAKE
GÅ VIDERE

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

Føl deg trygg

Boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

I et borettslag eller sameie bor det mange familier som alle trenger sikring av boligen sin. Dersom man sitter i styret for en av disse eieformene bør man derfor se på alternativene for alarm til borettslag.

En rekke forskjellige ting kan skje i et borettslag. Er man godt sikret i utgangspunktet vil utfallet bli mindre dramatisk og konsekvensene lettere å rydde opp i. Her får dere informasjonen dere trenger for å velge riktig alarm til borettslag og sameie.

Borettslag og sameier trenger et skikkelig alarmsystem

Som nevnt er det mye et borettslag eller sameie kan komme til å oppleve. Når mange familier bor sammen på ett sted er også den potensielle faren veldig mye større. I stedet for ett enkelt hjem har et borettslag mange å sikre.

Derfor er det svært viktig å få på plass et skikkelig alarmsystem i borettslaget eller sameiet deres. Dette sørger for en trygg hverdag for alle som bor der. Med direkte tilkobling til en alarmsentral og utrykning hvis dette skulle bli nødvendig vil det føles trygt i nabolaget deres.

Selv om alarmsystemer til borettslag og sameier gjerne koster en del mer enn til privatboliger er det vel verdt utgiften. Husk på hvor mange liv borettslaget vil sikre ved å installere et godt alarmsystem.

Brann, innbrudd og hærverk

Med en alarm til borettslag eller sameie sikrer dere beboerne mot en rekke forskjellige ting. Den kanskje aller viktigste er faren for brann. Hvis det skulle begynne å brenne i et borettslag kan dette være katastrofalt.

Jo flere mennesker som bor på ett sted, jo viktigere blir det også å handle raskt. Med en brannalarm installert i borettslaget er dere trygge hele døgnet, hele året, via alarmsentralen. Her leses alarmsignalene kontinuerlig av kompetente operatører. Og en utrykning settes umiddelbart i gang hvis det er mistanke om brann.

En innbruddsalarm vil gjøre borettslaget veldig mye tryggere. Når alle boligene sikres mot tyver vil dere også få en bedre pris på innboforsikringen deres. Med innbruddsalarm vil forsikringsselskapene anse boligene som tryggere og dermed kunne tilby en lavere pris.

Ved å installere innbruddsalarm blir også sannsynligheten for tyveri begrenset betraktelig. Faren for innbrudd anses faktisk som 25 ganger lavere med en alarm installert. Altså kan beboerne føle seg helt trygge i borettslaget.

Alarmsystem til borettslag bør også inkludere kameraer for bildeverifisering. Dersom borettslaget eller sameiet skulle bli utsatt for hærverk vil det være enklere å identifisere personene. Da blir også en eventuell forsikringssak greiere å håndtere.

Et tryggere borettslag øker interesse

Det bør også nevnes at trygghet er viktig for nordmenn. Og kanskje spesielt for de med barn. Da blir sikkerhet og et trygt nærområde fokusområder for familier som er på utkikk etter ny bolig.

Dette er en ekstra grunn til å installere et skikkelig alarmsystem til borettslaget. Sannsynligheten er stor for at dette helt enkelt vil øke interessen for området. Kan man skryte av et vanntett alarmsystem i boligen og borettslaget generelt vil dette telle positivt for interessenter.

Større interesse for et område eller borettslag øker også boligverdiene betraktelig. Da er sannsynligheten stor for at det vil bli budrunde på eventuelle salgsobjekter. Som igjen øker verdien av naboboligene.

Fra et rent økonomisk boligperspektiv kan det altså være en god investering å få på plass et godt alarmsystem til borettslaget. Men husk på at det aller viktigste når man skal installere alarmer er beboernes sikkerhet.

Slik velger dere riktig alarmsystem for borettslaget

For å velge det beste alarmsystemet for deres borettslag må dere først og fremst gjøre en behovsvurdering. Hvor stort borettslaget eller sameiet er og hvilke sikkerhetsbehov beboerne har vil ha mye å si.

Tenk gjennom hvilke farer dere er spesielt utsatte for. Er det mye hærverk i området deres? Har det vært flere innbrudd i nabolaget? Hvilket byggemateriale står borettslaget i? Er faren for brann stor?

Når dere har satt opp hvilke ting dere trenger kan dere begynne å kikke på forskjellige tilbydere. De store sikkerhetsselskapene i Norge er flinke til å sette sammen skreddersydde alarmpakker. Jo mer dere vet om behovene deres i forkant, jo enklere vil dette bli.

Disse tingene bør dere absolutt få på plass med alarmsystemet deres:

 • FG-godkjent alarm med sensorer
 • Nødtelefon – åpen hele døgnet
 • Gratis utrykning, hele døgnet, hele året
 • God skilting slik at potensielle tyver ser at borettslaget er alarmert

Dere kan også velge kameraløsninger, adgangskontroll (adgangskort til beboerne), porttelefon og eventuelt vakthold eller patruljering av området deres.

Få tilbud fra mer enn én leverandør

Med tanke på hvor mye man bør få på plass med et alarmsystem til borettslag blir det fort en tidkrevende oppgave å finne den riktige. Hvis man skal ringe samtlige leverandører og forhøre seg om mulighetene blir oppgaven enorm.

Derfor er det lurt å bruke en anbudsside når dere skal skaffe alarm til borettslag eller sameie. Her fyller dere enkelt inn informasjon om alarmbehovene deres. I retur mottar dere de beste tilbudene.

Disse tjenestene er både gratis og uforpliktende. For å skaffe en god oversikt over alternativene deres bør dere definitivt benytte dere av dem.