min logo Få tilbud på boligalarm
alarm til borettslag og sameier

Få alarmtilbud for borettslag og sameier

BesteBoligalarm.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig sikkerhetsløsning for ditt borettslag.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til ditt borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 1. Beskriv ditt behov

  Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

 2. Få tilbub fra flere selskaper

  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

 3. Velg det beste tilbudet

  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

I borettslag og sameier bor det mange familier samlet på et sted. Hver enkelt familie har individuelle behov, samtidig som borettslaget også behov for å få å sikre eiendommen. Dersom man sitter i styret i et borettslag eller sameie bør man holde seg oppdatert på de ulike alternativene som finnes.

Borettslag og sameier trenger et skikkelig alarmsystem

Når mange mennesker bor samlet på et sted og gjerne i samme bygning, øker sannsynligheten for at uhell og ulykker kan skje. Et innbrudd kan fort involvere flere boenheter dersom en tyv eller en bande er i området. Det samme gjelder ved brannulykker. Når uhellet først er ute er det viktig at alle beboerne og nødetatene blir varslet umiddelbart.

Derfor er det svært viktig å få på plass et skikkelig alarmsystem i borettslaget eller sameiet deres. Dette sørger for en trygg hverdag for alle som bor der. Med direkte tilkobling til en alarmsentral og vekter-utrykning øker tryggheten i nabolaget.

Selv om alarmsystemer til borettslag og sameier gjerne koster en del mer enn til privatboliger er det vel verdt utgiften. Husk på hvor mange liv borettslaget vil sikre ved å installere et godt alarmsystem.

Brann, innbrudd og hærverk

Med en alarm til borettslag eller sameie sikrer dere beboerne mot en rekke forskjellige ting. Den kanskje aller viktigste er faren for brann. Hvis det skulle begynne å brenne i et borettslag kan dette være katastrofalt og gå utover veldig mange familier.

Desto flere mennesker som bor på ett sted, desto viktigere blir det også å handle raskt. Med en brannalarm installert i borettslaget er dere trygge hele døgnet, hele året, via alarmsentralen. Her leses alarmsignalene kontinuerlig av kompetente operatører.  En utrykning iverksettes umiddelbart hvis det er mistanke om brann.

En innbruddsalarm vil gjøre borettslaget veldig mye tryggere. Når alle boligene sikres mot tyver vil dere også få en bedre pris på innboforsikringen deres. Med innbruddsalarm vil forsikringsselskapene anse boligene som tryggere og dermed kunne tilby en lavere pris.

Ved å installere innbruddsalarm blir også sannsynligheten for tyveri begrenset betraktelig. Faren for innbrudd anses faktisk som 25 ganger lavere med en alarm installert.

Alarmsystem til borettslag bør også inkludere kameraer for bildeverifisering. Dersom borettslaget eller sameiet skulle bli utsatt for hærverk vil det være enklere å identifisere personene. Da blir også en eventuell forsikringssak enklere å håndtere.

Et tryggere borettslag øker interesse

Trygghet er viktig for nordmenn, og kanskje spesielt for de familiene med barn. Da blir sikkerhet og et trygt nærområde fokusområder for familier som er på utkikk etter ny bolig.

Dette er en ekstra grunn til å installere et skikkelig alarmsystem til borettslaget. Sannsynligheten er stor for at dette helt enkelt vil øke interessen for området. Kan man skryte av et vanntett alarmsystem i boligen og borettslaget generelt vil dette telle positivt for interessenter.

Større interesse for et område eller borettslag øker også boligverdiene betraktelig. Da er sannsynligheten stor for at det vil bli budrunde på eventuelle salgsobjekter. Som igjen øker verdien av naboboligene.

Fra et rent økonomisk boligperspektiv kan det altså være en god investering å få på plass et godt alarmsystem til borettslaget. Men husk på at det aller viktigste når man skal installere alarmer er beboernes sikkerhet.

Slik velger dere riktig alarmsystem for borettslaget

For å velge det beste alarmsystemet for deres borettslag må dere først og fremst kartlegge behovene. Hvor stort borettslaget er og hvilke sikkerhetsbehov beboerne har påvirker tilbudet.

Tenk gjennom hvilke farer dere er spesielt utsatte for. Er det mye hærverk i området? Har det vært flere innbrudd i nabolaget? Hvilket byggemateriale står borettslaget i? Er faren for brann stor?

Dersom dere er usikker på hva dere må kartlegge og hva som skal vektlegges bør man ikke nøle med å ta kontakt med en leverandør. Det kan dere bruker kontaktskjemaet vårt til.

Disse tingene bør dere absolutt få på plass med alarmsystemet deres:

 • Trådløs alarm
 • Tilkobling til alarmsentral– åpen hele døgnet
 • Gratis utrykning, hele døgnet, hele året
 • God skilting slik at potensielle tyver ser at borettslaget er alarmert

Dere kan også velge kameraløsninger, adgangskontroll (adgangskort til beboerne), porttelefon og eventuelt vakthold eller patruljering av området deres.

Få tilbud i dag

Dersom du ønsker å få et tilbud i dag kan du bruke kontaktskjemaet på siden vår. Da vil du bli kontaktet av et alarmselskap som kan bistå med svar på alle spørsmål og komme med et tilbud til ditt borettslag.

Disse tjenestene er både gratis og uforpliktende.