min logo Få tilbud på boligalarm
Bedriftsalarm

Få tilbud på bedriftsalarm

BesteBoligalarm.com hjelper deg å finne en boligalarm som tilfredsstiller dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som bedrift.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til din bedrift.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbub fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Alle ønsker en trygg og sikker arbeidsplass

Det er viktig å ta skikkelig ansvar for de ansatte uansett hvor stor eller liten en bedrift er. Dette fører til større trivsel på arbeidsplassen. Selv om bedrifter er lovpålagt visse minimumskrav vil du oppleve at de ansatte setter mer pris på jobb og arbeidsgiver hvis du gir litt ekstra. En bedriftsalarm er en fornuftig løsning.

En sterkere trygghetsfølelse blant ansatte sørger for at de føler seg mer ivaretatt. Dette er viktig for å bygge en positiv og sterk bedriftskultur. En bedriftsalarm er kanskje ikke det første man tenker på når det kommer til trivsel på arbeidsplassen, men spiller likevel en viktig rolle.

Redusert innbruddsfare i bedriftslokalene

Et omfattende bedriftsalarmsystem gjør faren for innbrudd både på dagtid og kveldstid kraftig redusert. Med tanke på de ansatte og deres trygghetsfølelse er dette kanskje viktigst på dagtid.

Den største faren for bedrifter, og spesielt de med mye verdier i lokalene, er dog innbrudd i løpet av natten. Et innbrudd kan pågå i flere timer dersom man ikke har et alarmsystem som oppdager faren. Har man en bedriftsalarm blir faren vesentlig mye mindre.

Det viser seg at bare å ha skilting for alarm på plass fører til en vesentlig lavere risiko for innbrudd. Hele 96% for å være nøyaktig. Potensielle innbruddstyver vet at sjansen for å bli tatt er større når en alarm er installert.

Dette betyr på ingen måte at det holder med skilting for alarm. Det finnes flere profesjonelle tyver i landet, som ikke er redde for å prøve seg. Likevel er det godt å vite at selv bare med skilt er bedriften tryggere.

Mer info: Les mer om innbruddsalarm her

Kontakt med alarmsentral 24 timer i døgnet

Som del av alarmsystemet til bedriften deres får dere også direkte kontakt med alarmselskapets alarmsentral. Denne bemannes av erfarne operatører 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Via dette systemet kan bedriften og alle ansatte føle seg sikre på at de er trygge. Hjelpen er aldri langt unna dersom noe skulle gå galt. Det er mulig å varsle alarmsentralen med bare et tastetrykk. Dette spare dyrebar tid som man ellers måtte ha brukt på å ringe politiet eller brannvesenet.

Alarmselskapene har egne vekterteam som er klare til utrykning. Denne tjenesten leveres som en del av månedlig pris for bedriftsalarmen. Skulle alarmsentralen se at noe ikke er i orden vil det sendes en vekter til kontoret.

Som oftest kommer en bedriftsalarm via alarmsentralen også med tilgang på en nødtelefon. Denne er også bemannet 24 timer i døgnet. Skulle man oppdage at noe ikke er i orden og man behøver hjelp umiddelbart er dette svært gunstig. Både for verdier i lokalene og bedriftens ansatte.

Billigere bedriftsforsikring med bedriftsalarm

I tillegg til ekstra sikkerhetstiltak for bedriften kommer bedriftsalarm også med en annen fordel. Alarmsystemene reduserer faren for ulykker og bidrar til billigere bedriftsforsikring. Lavere risiko betyr lavere forsikringspremie.

Dette er svært besparende, spesielt for store bedrifter med mange ansatte. En bedriftsalarm reduserer faren for innbrudd, brann og andre uhell betraktelig.

Dette får dere med en bedriftsalarm

Både brann- og innbruddsalarmene alarmselskapene tilbyr i dag er FG-godkjente. Det betyr at dere får de beste alarmene markedet har å tilby til bedriften. Sensorene vil installeres der det er mest gunstig for selskapets lokaler.

Via alarmsentralen har dere alltid tilgang på hjelp når dere trenger det. Utrykning vil igangsettes når som helst hvis det er behov, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Et godt opplært vekterteam står klare for å rykke ut.

Bedriftsalarmen kan også installeres med kameraovervåkning. Dette er svært praktisk spesielt ved innbrudd eller visuell verifisering av brann. Man kan også få installert integrering for en stille alarm ved truende situasjoner. Mer informasjon om kameraovervåkning, finner du her.

Husk også at alarmselskapene er interesserte i å få seg nye kunder. Det betyr at de skreddersyr alarmsystemet i henhold til bedriftens behov.

Bruk BesteBoligalarm.com til å skaffe det beste tilbudet på bedriftsalarm

Bruk skjemaet hos oss på BesteBoligalarm.com. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende og gjør det enkelt for bedriften å få tilbud på boligalarm.