Bedriftsalarm

Få tilbud på bedriftsalarm

BesteBoligalarm.com hjelper deg å finne en boligalarm som tilfredsstiller dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som bedrift.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til din bedrift.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Tjenesten er gratis og! Leveres av  Besteboligalarm.com

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift

 • InnbruddsalarmBrannalarmMer informasjon
 • Utenlandsk telefonnummer


  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

  Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på alarm for hele borettslaget. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

 • AdgangskontrollBrannalarmInnbruddsalarmKameraovervåkning
 • Utenlandsk telefonnummer

  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

 • AdgangskontrollBrannalarmInnbruddsalarmKameraovervåkning • Utenlandsk telefonnummer

  FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

TILBAKE
GÅ VIDERE

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

Føl deg trygg

Boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Alle ønsker en trygg og sikker arbeidsplass

Det er viktig å ta skikkelig ansvar for de ansatte uansett hvor stor eller liten en bedrift er. Dette fører til større trivsel på arbeidsplassen. Selv om bedrifter er lovpålagt visse minimumskrav vil du oppleve at de ansatte setter mer pris på jobb og arbeidsgiver hvis du gir litt ekstra. En bedriftsalarm er en god og fornuftig løsning.

En sterkere trygghetsfølelse blant ansatte sørger for at de føler seg mer ivaretatt. Dette er viktig for å bygge en positiv og sterk bedriftskultur. En bedriftsalarm er kanskje ikke det første man tenker på når det kommer til trivsel på arbeidsplassen.

Allikevel er realiteten den at med en bedriftsalarm er de ansatte og verdiene i lokalene tryggere. Da er dere sikret mot innbrudd, brann og andre farer i mye sterkere grad. Og slik trygghet er svært viktig for at de ansatte skal trives i jobben sin.

Redusert innbruddsfare i bedriftslokalene

Dersom dere går for et omfattende bedriftsalarmsystem blir faren for innbrudd både på dagtid og kveldstid kraftig redusert. Med tanke på de ansatte og deres trygghetsfølelse er dette kanskje viktigst på dagtid.

Men den store faren for bedrifter, og spesielt de med mye verdier i lokalene, er større innbrudd i løpet av natten. Da kan man miste varer og produkter for store summer. Har man derimot en bedriftsalarm på plass blir faren veldig mye mindre.

Det viser seg nemlig at bare å ha skilting for alarm på plass fører til en veldig mye lavere risiko for innbrudd. Hele 96% for å være nøyaktig. Potensielle innbruddstyver vet at sjansen for å bli tatt er stor med alarm installert. Derfor fungerer skiltene som avskrekkende.

Dette betyr på ingen måte at det holder med skilting for alarm. Det finnes flere profesjonelle tyver i landet, som ikke er redde for å prøve seg. Allikevel er det godt å vite at selv med skilt er bedriften tryggere.

Mer info: Les mer om innbruddsalarm her

Kontakt med alarmsentral 24 timer i døgnet

Som del av alarmsystemet til bedriften deres får dere også direkte kontakt med alarmselskapets alarmsentral. Denne bemannes av erfarne operatører 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Via dette systemet kan bedriften og alle ansatte føle seg sikre på at de er trygge. Hjelpen er aldri langt unna dersom noe skulle gå galt. Da er det også mulig å varsle alarmsentralen ved et tastetrykk. Og dere sparer dyrebar tid som man ellers måtte ha brukt på å ringe politiet eller brannvesenet.

Knyttet til alarmsentralene er et kompetent vekterteam som er klare for utrykning. Denne tjenesten leveres som en del av månedlig pris for bedriftsalarmen. Skulle alarmsentralen se at noe ikke er i orden vil det sendes en vekter til kontoret.

Som oftest kommer en bedriftsalarm via alarmsentralen også med tilgang på en nødtelefon. Denne er også bemannet 24 timer i døgnet. Skulle man oppdage at noe ikke er i orden og behøver hjelp umiddelbart er dette svært gunstig. Både for verdier i lokalene og bedriftens ansatte.

Billigere bedriftsforsikring med bedriftsalarm

I tillegg til ekstra sikkerhetstiltak for bedriften kommer bedriftsalarm også med en annen fordel. Fordi disse alarmsystemene er så vanntette og så ofte forhindrer uhell får du billigere bedriftsforsikring med en installert.

Da vil forsikringsselskapene nemlig anse bedriftens lokaler og ansatte som en mindre risiko å forsikre. Fordi risiko alltid er bidragsytende til pristilbudet man mottar vil altså en bedriftsalarm føre til at forsikringen blir billigere.

Dette kan være svært besparende, spesielt hvis dere er en stor bedrift med mange ansatte. En bedriftsalarm reduserer faren for innbrudd, brann og andre uhell betraktelig. Og hvis man kan få et bedre pristilbud fra forsikringsselskapet kan det være mye penger å spare.

Dette får dere med en bedriftsalarm

Både brann- og innbruddsalarm alarmselskapene tilbyr i dag er FG-godkjente. Det betyr at dere får de beste alarmene markedet har å tilby til bedriften deres. Sensorene vil installeres der det er mest gunstig for selskapets lokaler.

Via alarmsentralen har dere alltid tilgang på hjelp når dere trenger det. Utrykning vil igangsettes når som helst hvis det er behov, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Et godt opplært vekterteam står klare for å rykke ut.

Bedriftsalarmen kan også installeres med kameraovervåkning. Dette er svært praktisk spesielt ved innbrudd eller visuell verifisering av brann. Man kan også få installert integrering for en stille alarm ved truende situasjoner. Mer informasjon om kameraovervåkning, finner du her.

Husk også at alarmselskapene er interesserte i å skaffe seg nye kunder. Det betyr at de skreddersyr alarmsystemet deres i henhold til bedriftens behov.

Bruk BesteBoligalarm.com til å skaffe det beste tilbudet på bedriftsalarm

For å skaffe det beste tilbudet på alarm til din bedrift er det lurt å benytte seg av BesteBoligalarm.com. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende og gjør det enkelt for bedriften å finne riktig alarm.

Vi sender forespørselen deres ut til flere samarbeidspartnere på én gang. I løpet av kort tid vil dere motta tilbudene. Deretter kan dere sammenligne disse opp mot bedriftens behov og budsjett for alarmsystem.