min logo Få tilbud på boligalarm
Boligalarm til leilighet

Finn beste boligalarm til leilighet

Det er ofte stort fokus på eneboliger når man ser reklame for boligalarm. Med hva med deg som trenger boligalarm til leilighet? Les videre så gir vi deg informasjonen du trenger.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre
Innbruddsalarm på hytta

Derfor bør du skaffe innbruddsalarm på hytta

Her tar vi en grundig titt på hvorfor du bør installere innbruddsalarm på hytta. Sørg for at fritidsboligen blir stående trygg mens dere er hjemme.
Sikkerhet i boligen

Slik får du mest sikkerhet ut av boligalarmen

Boligalarmer bidrar enormt til å gjøre boligen sikrere. Allikevel er det visse ting dere som familie kan passe på for å gjøre boligen enda litt tryggere.
Motta flere tilbud og finn den beste prisen på boligalarm med en anbudsside

Derfor bør du bruke en anbudsside til å skaffe boligalarm

Hvis du er på jakt etter boligalarm, men ikke vil bruke for mye tid på leteprosessen bør du lese videre. En anbudsside vil være både tids- og pengebesparende.

6 viktige huskeregler når du har barn og boligalarm

Har du barn og lurer på om du skal installere boligalarm? Det er flere ting man bør være obs på i disse situasjonene - og her får du de 6 viktigste huskereglene når man har barn og boligalarm i hus.
Billigste boligalarm

Slik skaffer du deg den billigste boligalarmen

Dersom du lurer på hvordan du skal skaffe så billig boligalarm som mulig til boligen bør du lese videre. Her går vi gjennom alle tipsene du trenger.
Reduser innbruddsfarene

Reduser innbruddfaren med disse triksene

Lurer du på hva du kan gjøre for å redusere innbruddfaren i boligen din? Vi tar en titt på de lureste triksene.
beste boligalarm

Hvilken boligalarm er best for dere?

Er dere usikre på hvordan dere skal skaffe best mulig boligalarm til hjemmet deres? Her tar vi en titt på tingene dere bør huske på når dere skal ta valget.
husalarm

5 gode grunner til å skaffe boligalarm

Er du usikker på om det er noe poeng i å skaffe boligalarm? Her får du fem gode grunner til hvorfor det er et godt og smart system.
Unngå innbrudd i sommer

Unngå innbrudd i sommer

Her kikker vi på hvordan du skal redusere sjansen for innbrudd i løpet av sommeren. Med noen få enkle knep og en boligalarm installert blir boligen din veldig mye tryggere.
Trådløs alarm

Trådløs eller kablet alarm?

I denne artikkelen tar vi en titt på hvordan både trådløs og kablet alarm fungerer. Samt går gjennom fordelene og ulempene med begge alternativene, slik at du kan velge den løsningen som er best for deg.
SOS-alarm

Forskjellen på SOS-alarm og trygghetsalarm

Her går vi gjennom forskjellene på trygghetsalarm og SOS-alarm.
Velg riktig boligalarm

Slik velger du riktig boligalarm

Det kan være vanskelig å velge riktig boligalarm. Når man kan velge mellom så mange forskjellige alternativer er det fort gjort å bli litt overveldet. Her går vi gjennom viktige spørsmål du bør stille deg selv i forbindelse med anskaffelse av boligalarm.
Styr boligen med mobilen

Slik styrer du boligen med mobilen

Boligalarmsystemene som leveres til privatmarkedet i Norge blir stadig mer avanserte. Teknologien oppdateres kontinuerlig og nå finnes det funksjonalitet for å fjernstyre store deler av systemet ditt.
Slapp av på ferietur med sikret bolig hjemme

Reduser innbruddsfaren i feriene

Man kan slappe ekstra godt av på ferietur hvis man vet at hjemmet og verdisakene er så trygge som mulig.
Alarmsentral

Alarmsentraler: Slik fungerer begge alarmsentralene

Når det er snakk om boligalarmer vil du som oftest høre begrepet alarmsentral kastet en hel del rundt. Hva som menes med dette vil ha mye å si for boligalarmen din. Det finnes nemlig to vidt forskjellige typer alarmsentral i et boligalarmsystem.
Brannalarm

Bør man ha optisk eller ionisk røykvarsler?

Røykvarslerne som leveres i dag kommer i to varianter: optiske og ioniske. Brannsikring er én av de to viktigste hovedfunksjonene på boligalarmen din. Derfor er det lurt å sette seg inn i hvordan røykvarslerne fungerer.
Dette er grunnene til at du bør ha boligalarm

Derfor bør du ha boligalarm

Blir man egentlig noe tryggere i hjemmet ved å ha et slikt system installert, lurer du kanskje på? Vi forsøker å gi deg svaret.
Beregne pris på boligalarm

Hva koster en boligalarm?

Prisen på boligalarm og et alarmsystem avhenger av en rekke ting. Konkurransen er stor, noe som kommer deg som forbruker til gode. Med vår tjeneste kan du dessuten sammenligne pristilbud fra en rekke aktører.
Billigere innboforsikring med boligalarm

Billigere innboforsikring med boligalarm

Forsikringsselskapet ditt kan vurdere forsikringspremien annerledes dersom du har installert boligalarm - du kan derfor få en billigere innboforsikring.
Effekten av innbruddsalarm

Dette er effekten av innbruddsalarm

En innbruddsalarm vil selvsagt redusere risikoen for innbrudd og tyveri, men vet du nøyaktig hvor stor effekt det gir? Du vil i hvert fall sove bedre!
Skallsikring boligalarm

Slik fungerer skallsikring

Når du får en boligalarm installert er det primært to hovedfunksjoner du må forholde deg til på alarmsystemet. Disse er skallsikring og full alarmaktivering.
Brannalarm

Forskjellen på branndetektor, røykdetektor og varmedetektor

Med et boligalarmmarked i enorm vekst er det også naturlig at det kastes rundt en god del forskjellige begreper. For deg som skal skaffe boligalarm kan dette kanskje være ganske utfordrende å holde styr på.
kameraovervåkning

Boligalarm med kameraovervåkning

Vurderer du kameraovervåkning som en del av ditt alarmsystem? Vi gir deg her en innføring i funksjoner og fordeler.
Boligalarm uten abonnement

Boligalarm uten abonnement

Det er fordeler og ulemper når det kommer til kjøp av boligalarm med og uten abonnement. Men for at du skal være sikret best mulig, er abonnement å foretrekke.
Tryggere påske

Reduser risikoen for innbrudd i påsken

Dersom du skal bort i påskeferien, er det noen enkle grep du kan gjøre for å redusere risikoen for innbrudd og tyveri.
FG-godkjent alarm

FG-godkjent boligalarm – hva betyr det?

Vi forteller deg hva FG-godkjente alarmer egentlig er, og hvorfor boligen din blir sikrere av å ha disse alarmsystemene.
Alarmstyring - styringssystem for alarm

Alarmstyring – hvilket styringssystem?

Det viktigste er selvsagt at ditt alarmsystem er sikkert, men det er også viktig å ikke glemme at du skal ha en alarmløsning du er komfortabel med å styre. I denne artikkelen kan du lese om forskjellige metoder for alarmstyring.
Tips til tryggere vinter

Tips til tryggere vinter

Her får du verdifulle tips til hva du kan gjøre for å holde hjemmet litt tryggere i vintermånedene.
gsm-alarm

Hva er GSM og hvordan fungerer GSM-alarmer?

Her får du en gjennomgang av hvordan GSM-teknologi fungerer til boligalarmer, samt fordeler og ulemper med dette alternativet.
Boligalarmer med dyr i hus

Boligalarmer og dyr

Med en boligalarm installert blir både du, familien og eventuelle husdyr tryggere i hjemmet. Men hvis du har katt eller hund er det noen ting du skal være obs på ved boligalarmen.
Du bør nemlig unngå unødvendig utløsning av alarmen på grunn av husdyrene.
husalarm

Om oss

BesteBoligalarm.com er en uforpliktende og gratis anbudstjeneste som hjelper deg å finne et alarmsystem som er tilpasset ditt behov.
Brannsikkerhet i borettslag

Brannsikkerhet i borettslag

Dersom du bor eller er styremedlem i et borettslag kan det ikke presiseres nok hvor viktig brannsikkerhet er. Med flere familier i ett bygg kan en eventuell få katastrofale følger.
Derfor er det viktig å få på plass nødvendige sikkerhetstiltak for å unngå brann i borettslaget ditt. Her går vi gjennom brannsikkerhet for disse byggene og hvordan du bør gå fram for å få et godt system på plass
Boligalarmer og barn

Barn og boligalarm: Opplæring og utstyrstips

Dersom dere har barn i hus er det imidlertid svært viktig å lære barna hvordan boligalarmen fungerer og skal brukes. På denne måten blir hele familien tryggere. Og du kan føle deg sikker på at barna vet hvordan de skal reagere i truende situasjoner.