min logo Få tilbud på boligalarm
trygg vakt

Trygg Vakt – Alarmselskapet i Tromsø

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 1. Beskriv ditt behov

  Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

 2. Få tilbub fra flere selskaper

  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

 3. Velg det beste tilbudet

  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Om Trygg Vakt

Trygg Vakt er et lokalt sikkerhetsselskap som opererer i Tromsø. Bedriften tilbyr alarmtjenester til privatboliger, alarmsystemer for borettslag og bedriftsalarmer i Nord-Norge. Selskapet ble etablert i 1987 og har dermed lang fartstid innen sikkerhetssektoren.

Til sammenligning med andre sikkerhetsselskap i Norge er Trygg Vakt en liten aktør. De har med andre ord et stort fokus på verdier man assosierer med en lokalleverandør. Bedriften har rundt 2000 kunder og omsetter for rundt 14 millioner kroner i året.

For tre år siden, i 2014, gikk Trygg Vakt inn i en utrykningsavtale med brannvesenet i Tromsø. Nå er det altså brannstasjonen som sørger for utrykning dersom en boligalarm går av.

Selskapet ble omgjort fra privatbedrift til aksjeselskap i 1994 og den største aksjonæren i selskapet er Ernst Myrbakk.

Nordlandsk sikkerhetsbedrift

Visjonene til Trygg Vakt er høy kvalitet og god kundeservice. Selskapet jobber hardt for å være den foretrukne lokalleverandøren av sikkerhetstjenester i Nord-Norge.

Logoen kommer fra de tidligere offentlige vaktmennene som jobbet i Tromsø. Disse personene var væpnet med en vekterstav dekorert med morgenstjernen på toppen.

Som kunde kan du regne med god kundeservice. Med et så lite antall kunder har bedriften mulighet til å følge kundene sine nøye opp. Deres kontorer i Tromsø sentrum.

Da de ble etablert hadde de ansatte bakgrunn fra Forsvaret, andre vaktselskaper og politiet. Siden den gang har selskapet hatt stort fokus på kompetente fagmennesker som kjenner sikkerhet godt. Med lokal kjennskap betyr dette at Trygg Vakt tilbyr vanntette sikkerhetsløsninger i Nord-Norge.

Dette tilbyr Trygg Vakt deg

Trygg Vakt sine tjenester er omfattende og bedriften er den eneste totalleverandøren av manuelle og tekniske sikringsmetoder. Til privatmarkedet tilbys brann- og innbruddsalarm tilknyttet sin alarmsentral.

Her kan du velge mellom sikkerhetspakker med og uten app til fjernstyring av alarmen. Uansett hva du velger koster alarmabonnementet 339 kroner i måneden. Det tilbys også skreddersydde løsninger til boligen din.

Til borettslagene i Tromsø kan Trygg Vakt levere boligalarmer, samt heisalarm og vakthold i nabolaget. Trygg Vakts avtale med Tromsø Brann og redning sørger for svært god sikring dersom en brann skulle oppstå.

I tillegg til privatmarkedet har selskapet også et omfattende tjenestetilbud til bedrifter i Tromsø. Disse inkluderer:

 • Alarm og overvåkning
 • Mobilt vakthold
 • Stasjonært vakthold
 • Arrangement
 • Kontrolltjenester
 • Spesielle tjenester (som personbeskyttelse og eskortetjeneste)
 • Bemanning av resepsjon og sentralbord