min logo Få tilbud på boligalarm
Motta flere tilbud og finn den beste prisen på boligalarm med en anbudsside

Derfor bør du bruke en anbudsside til å skaffe boligalarm

Hvis du er på jakt etter boligalarm, men ikke vil bruke for mye tid på leteprosessen bør du lese videre. En anbudsside vil være både tids- og pengebesparende.

Har du vurdert å skaffe deg boligalarm til boligen din? Dette er i så fall en god beslutning som kommer med en rekke sikkerhetsmessige fordeler. Det kan imidlertid være vanskelig å finne akkurat den boligalarmen som passer best for deg og dine.

Fordi det har blitt så populært å installere boligalarm i norske husstander har det også kommet et stort utvalg av tjenesteleverandører på banen. De konkurrerer alle om å kapre deg som kunde – som i bunn og grunn er gode nyheter for deg.

Men dersom du ønsker å spare tid på leteprosessen finnes det heldigvis en god løsning. Ved hjelp av en anbudsside kan du finne den perfekte boligalarmløsningen på rekordtid.

Du kan spare penger på boligalarmen

Stor konkurranse vil alltid være gunstig for forbrukerne. Da blir tilbyderne tvunget til å utarbeide kompetitive tilbud til en lav pris. Når du bruker en anbudsside til å søke om boligalarm kan du regne med rimelige pakker.

Anbudssiden sender nemlig ut søknaden din til sine samarbeidspartnere innen boligalarmsektoren. Disse aktørene vet at de konkurrerer om deg som kunde. Derfor vil de også lage et så godt tilbud som mulig.

For at tjenesteleverandørene skal kunne konkurrere med hverandre er månedsprisen på boligalarmer forholdsvis lik på markedet. Det er imidlertid mye penger å spare på installasjonsprisen for boligalarmen.

Denne kan ligge på alt fra 1 krone til flere tusen kroner. Og når du bruker anbudssiden vil du altså få muligheten til å spare penger der det er mulig for deg. Med tanke på selve boligalarminvesteringen er dette en god grunn til å søke gjennom en anbudsside.

Du får en god oversikt over markedet

Det kan være en svært tidkrevende oppgave å skaffe seg en skikkelig oversikt over markedet. Aktørene tilbyr lignende tjenester, og når månedsprisen også er forholdsvis lik vil det være en utfordring å holde styr på alle tilbudene.

Med en anbudsside får du en skikkelig markedsoversikt tilsendt etter du har søkt. Da slipper du å bruke tid på å lete fram tilbudene på egenhånd. Hvis du ønsker å gjøre søknadsprosessen enkel og effektiv er dette viktig.

Det kan også hende at anbudssiden vil sende deg tilbud fra aktører du ikke hadde vurdert tidligere. De store tjenesteleverandørene er godt kjente blant norske husstander. Men det finnes også andre alarmselskaper som kanskje kan gi deg et bedre tilbud der du bor.

Anbudssiden sparer deg altså for mye tid, i tillegg til at du mottar alle relevante tilbud. Den drar nytte av markedskonkurransen for deg og gjør det enkelt å skaffe den beste boligalarmen til dine behov.

 

Marked for boligalarm

Du får den forsikringspakken som passer best til din bolig

Dette er også viktig når du skal installere boligalarm. Det finnes nemlig et stort utvalg av forsikringspakker på markedet. Man kan velge alt fra en helt standard alarmpakke til svært avanserte løsninger.

Når du søker gjennom anbudssiden fyller du inn hvilke typer alarmer du ønsker. Men siden ber deg også om å fylle inn hva slags bolig du skal ha alarmen installert i. En enebolig har helt andre alarmbehov enn en leilighet.

Derfor blir det også viktig å velge forsikringspakke i henhold til boligen. På denne måten kan du føle deg trygg på at den er sikret som den skal. Men du unngår også å betale for unødvendige tjenester til alarmselskapet.

For å dra mest mulig nytte av dette er det lurt at dere tenker litt gjennom hva dere ønsker før dere søker. Vil dere kun ha en enkel innbruddsalarm med brannalarm? Ønsker dere overvåkningskameraer i boligen? Er dere interesserte i en smartalarm?

Dersom dere vet litt om hva dere egentlig trenger i forkant av søknaden vil det være enklere å sammenligne tilbudene dere mottar. Da kan dere også tilpasse pakkene slik at dere får en skreddersydd løsning til deres bolig.

Du får mest mulig sikkerhet for pengene

Ikke glem at selve poenget med en boligalarm er at du og familien din skal føle dere trygge hjemme. En boligalarm er også den beste måten å forsikre seg om dette på. Risikoen for innbrudd reduseres med hele 96% når man installerer boligalarm. Og via alarmsentralen får man en direkte tilknytning til den lokale brannstasjonen.

Allikevel vil alle være interesserte i å få mest mulig sikkerhet for pengene sine. Dette er også nettopp det anbudssiden vil gjøre for dere. Da kan dere se over hvilke sikkerhetsinstallasjoner som er tilknyttet tilbudene.

Som med behovene for boligen er det også viktig å tenke gjennom hva dere ønsker med tanke på trygghet. Dette vil variere fra familie til familie. Personer med barn bør vurdere ting som fjernstyring av alarmsystemet og kanskje en elektronisk dørlås.

Dere bør også tenke litt gjennom hvor utsatte dere er for innbrudd og brann i det området dere bor. Ved hjelp av anbudssiden blir det enkelt å sørge for at dere får mest mulig sikkerhet til lavest mulig pris.

Du kan bruke tjenesten gratis og uforpliktende

Det kanskje beste med en anbudsside er at den er både gratis og uforpliktende å bruke. Dere binder dere altså ikke til noen verdens ting når dere søker gjennom den. Det eneste dere trenger å tenke på er hvilket av tilbudene dere mottar som er best.

Grunnen til at anbudssiden er så gunstig for dere er at leverandørene samarbeider med forskjellige boligalarmselskaper på markedet. Disse ønsker å trekke til seg så mange nye kunder som mulig.

Derfor betaler de en liten prosent til anbudssiden dersom dere velger et av tilbudene. Det koster dere ingenting å søke – utgiften er det altså alarmselskapet som tar seg av. Og dere får samlet opp markedskonkurransen med én enkelt søknad om boligalarm.

Du sparer tid på å finne riktig boligalarm

Som nevnt kan det være enormt tidsbesparende å benytte seg av en anbudsside for å finne riktig boligalarm. Dersom man skal sette seg ned og sile gjennom alle tilbudene på markedet kan dette være både frustrerende og oppleves som nærmest umulig.

På en anbudsside er søknaden gjennomført i løpet av et par minutter. Deretter gjør tjenesteleverandørene resten av jobben for dere. Og dere trenger heller ikke å tenke på at dere må snakke med flere representanter fra aktuelle tilbydere.

Tiden dere sparer med anbudssiden kan dere heller bruke på å se over tilbudene dere mottar fra boligalarmselskapene. Husk å sette disse opp mot behovene deres for boligen. Så er det bare å få installert et rimelig alarmsystem, skreddersydd til deres sikkerhetsbehov.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre