min logo Få tilbud på boligalarm
SOS-alarm

Motta tilbud på SOS-alarm fra flere alarmselskap

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig SOS-alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på SOS-alarm

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Selv om kriminalitetsstatistikken for Norge viser at landet vårt blir stadig tryggere å bo i, er innbrudd fortsatt en risiko for huseiere. Forskning viser at risikoen for innbrudd er veldig mye lavere med et boligalarmsystem installert. Mange har også valgt en SOS-alarm.

Man kan selvfølgelig gå for en helt standard boligalarm. Men dersom du ønsker ekstra trygghet for deg og familien din i hjemmet er det også lurt å kikke på funksjonalitet for SOS-alarm.

Slik fungerer en SOS-alarm (panikkalarm)

En SOS-alarm er en form for stille alarm som du kan utløse som del av boligalarmen din. Dette sender umiddelbart et signal til alarmsentralen om at du føler deg truet i hjemmet ditt. SOS-alarm kalles også ofte for panikkalarm.

Som del av alarmsystemet du får installert, vil du motta en kodebrikke. Denne bruker man til å slå alarmen av og på. Men hos enkelte boligalarmtilbydere kommer brikken i tillegg med en SOS-alarm.

Ved hjelp av denne panikkalarmen kan du alltid føle deg trygg hjemme. Dersom du mistenker at noen forsøker å bryte seg inn er det bare å utløse alarmen. Da vil det komme vektere til boligen i løpet av kort tid for å sjekke at alt er i orden.

SOS-alarmen er integrert i de fleste alarmpakker på markedet i dag. Hvis du er interessert i denne funksjonen er det imidlertid viktig å forhøre seg med aktuelle tilbydere.

Mer trygghet i hjemmet for deg og dine

En bolig- og brannalarm sørger for at boligen er sikret mot de verste uforutsette situasjonene som kan oppstå. Med direkte oppkobling til alarmsentraler rundt i landet er hjelpen aldri langt unna.

Dette er godt å vite både når man er hjemme og på ferie. Det sitter alarmoperatører i Norge og bemanner sentralene 24 timer i døgnet hele året. Hvis noe ikke er som det skal sendes det vektere ut for å sjekke boligen.

Men hva hvis dere er hjemme og føler dere truet? Ofte tenker man primært på hva som vil skje dersom noen kommer seg inn når familien er ute av huset. Det kan imidlertid være minst like truende å oppleve at noen kommer seg inn mens man er hjemme.

I slike tilfeller er det godt å vite at man har en SOS-alarm installert. Akkurat som resten av alarmsystemet er denne koblet direkte til alarmsentralen. Utløser du panikkalarmen vil det sendes signal umiddelbart til sentralen.

Sov godt med SOS-alarm installert

Der resten av boligalarmen kan skrus av ved å trykke på kodebrikken er en SOS-alarm umulig å skru av. Det betyr at alarmsentralen heller ikke vil ringe dere for å sjekke om alt er i orden. Panikksignalet medfører en umiddelbar vekterutrykning.

Det er godt å vite at man kan sove trygt med kodebrikken på soverommet. Dersom dere er redde for at noen har kommet seg inn kan dere utløse alarmen. Og da vil det i løpet av kort tid være en vekter på plass.

Skulle man komme opp i en truende situasjon der en eventuell innbryter forsøker å få skrudd av alarmen er en SOS-alarm god å ha. Da vet man at det uansett vil komme noen for å hjelpe.

Dersom dere bor i by eller et område med mye innbrudd vil dette skape en sterk trygghetsfølelse. Denne er viktig for nattesøvnen. Vet man at hjelpen aldri er langt unna kan både du og resten av familien sove godt i hjemmet.

Spesielt gunstig med barn i hus

Dersom man har barn i huset vil det være ekstra betryggende, og potensielt viktig, med en SOS-alarm. I kombinasjon med kameraovervåkning kan du ha full kontroll på hva som foregår i hjemmet. Finn ut mer om kameraovervåkning i denne artikkelen.

En SOS-alarm kan utløses ved hjelp av kodebrikken uansett hvor du befinner deg. Dersom du oppfatter en truende situasjon med barna hjemme mens du for eksempel er på jobb kan du benytte deg av denne funksjonen.

Med litt eldre barn kan en SOS-alarm videre skape god trygghetsfølelse. Da vet barna at de har mulighet til å tilkalle hjelp i situasjoner de oppfatter som truende. Her vil det være viktig med god opplæring av barna i hvordan man benytter seg av SOS-alarmen.

Det er ikke bare i innbruddsituasjoner at en SOS-alarm kan være praktisk. Dersom det eksempelvis bor eldre personer i huset og noe skjer vil det også være enkelt å tilkalle hjelp. Vekterutrykning igangsettes uansett når panikkalarmen utløses.

Bruk en anbudsside til å skaffe tilbud på SOS-alarm

For å skaffe et best mulig tilbud på boligalarm med funksjon for SOS-alarm bør du benytte deg av en anbudsside. Tjenesten er både gratis og uforpliktende, men gjør det enkelt for deg å få god oversikt.

Her legger du inn hvilke sikkerhetstiltak dere ønsker som del av boligalarmsystemet deres. I løpet av kort tid mottar du de beste tilbudene i ditt område i retur.

Selv om abonnementsprisen er forholdsvis lik blant de forskjellige tilbyderne er det stor variasjon i kostnaden for installasjon. Ved å bruke en anbudsside kan du være sikker på at du får mest mulig sikkerhet for pengene dine.