min logo Få tilbud på boligalarm

Sector Alarm

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbub fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Om Sector Alarm

Sector Alarm er en gigant på boligalarmmarkedet. I samtlige operative land har selskapet over 450.000 kunder – og 170.000 av disse befinner seg i Norge. Sector Alarm er et norsk konsern, og i 2016 lå omsetningen på nærmere 4 milliarder kroner.

Sector Alarm er over 20 år gammelt og har siden dag én jobbet med boligalarmer. En lang og målrettet visjon har ført til det betydelige fotfestet bedriften har på boligalarmmarkedet i dag. Selskapet yter tjenester i Norge, Sverige, Finland, Spania og Irland.

Både i 2011 og i 2012 kjøpte Sector Alarm opp boligalarmporteføljer fra andre sikkerhetsselskap i Norge; G4S i 2011 og Nokas i 2012. I selskapet har det med andre ord vært et kontinuerlig fokus på boligalarm.

De er videre kjent for en omfattende sikkerhetspakke og svært god kundebehandling. Både i 2011 og i 2015 vant selskapet kundeservice-prisen for årets beste kundeservice.

Lokale vektere tilknyttet alarmsystemet

FG, eller Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, godkjenner alarmsystemer i Norge. Alle Sector Alarm sine alarmer er FG-godkjente, som betyr at du får tilgang på et nettverk med lokale vektere når du er alarmkunde.

Videre er operatørene erfarne, som jobber hver eneste dag med å lese av signaler de forskjellige alarmene sender ut. Dersom operatørene oppdager noe utenom det vanlige vil de umiddelbart kontakte deg.

Basert på alarmsignalene gjør Sector Alarm også en kompetent vurdering av hvilken type utrykning som er nødvendig. Med alarm fra denne leverandøren kan du altså føle deg trygg på at boligen er godt ivaretatt.

Optiske røykvarslere gjennom Sector Alarm

Sector Alarm har et todelt primærfokus. Selskapet er nemlig like opptatte av brannfare som av faren for tyveri og innbrudd i boligen din. Derfor brukes optiske røykvarslere i sine alarmsystemer.

Disse er alltid koblet til alarmsentralen, og uansett hvor i huset en røykvarsler aktiveres vil hele systemet gå av. Dette er særlig praktisk og viktig dersom du bor i en bolig med flere etasjer. Les mer om alarmsystemer for brannvarsling her.

Videre har de optiske røykvarslerne fra Sector Alarm et eget monitoreringssystem. Hvis de skulle behøve batteribytte eller service blir det sendt beskjed til alarmsentralen. Med andre ord trenger ikke du å bekymre deg for at brannvarslingssystemet er i orden.

Dette tilbyr Sector Alarm deg

Du kan velge mellom to grunnpakker. Forskjellen er om alarmpakken kommer med eller uten kamera. Med kun bevegelses- og røykdetektor koster selve pakken 1 krone inkludert installasjon. Med kamera koster installasjon og pakke 1990 kroner.

Vektertjenesten, med tilgang til alarmsentralen og kontinuerlig oppfølging av alarmsignalene dine koster 479 kroner i måneden. De har også sin egen app hvor du kan følge med når du er borte fra hjemmet. Appen inkluderer fjernstyring, hendelseslogg, samt varsling når noen kommer hjem.