min logo Få tilbud på boligalarm
boligalarm haugesund

Få tilbud på boligalarm i Haugesund fra flere leverandører

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på alarm i Haugesund til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbub fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Trygghet i Haugesund

I områder med stor bransjevirksomhet blir det dessverre også kriminalitet. Haugesund, i nærhet til Stavanger, opplever også denne typen problematikk. Dersom du bor i byen bør du sikre deg mot potensielle innbruddstyver.

Haugesund har særlig hatt problemer med såkalte innbruddsbølger. Disse blusser gjerne opp på sommeren, når mange folk er bortreist og hjemmene er usikret. Man ser også at det forekommer innbrudd i bedriftslokaler forholdsvis hyppig i Haugesund.

Heldigvis kan en boligalarm gjøre hjemmet ditt sikrere, både mot innbrudd og brann. Da vil du og familien være mindre utsatte, og hjelpen er aldri langt unna hvis dere har behov for den.

Alarmsystemene som tilbys i Norge i dag blir stadig mer avanserte. Man kan få en helhetlig alarmpakke installert som vil gjøre hjemmet ditt helt trygt – både når dere er hjemme og på ferie.

Alltid noen som passer på

Med boligalarm installert i Haugesund er det alltid noen som passer på. Alarmsentralen til alarmselskapene er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Uansett når noen skulle bryte seg inn vil det være vektere på plass i løpet av kort tid.

Operatørene som bemanner alarmsentralene er erfarne og jobber med å lese varslinger kontinuerlig. Dersom de oppdager at noe ikke er som det skal i boligen din vil de ta kontakt umiddelbart.

Man får hos de fleste alarmselskaper også tilgang til en nødtelefon. Denne er selvfølgelig også døgnbemannet. Dette nummeret kan man ringe dersom man føler seg truet eller er redd for at noen forsøker å bryte seg inn.

Det er godt å vite at man alltid kan få en vekter til hjemmet. Denne tjenesten er inkludert i abonnementsprisen for alarmsystemet. Det koster altså ingenting ekstra med vekterutrykning.

Ta brannsikkerhet for familien på alvor

I tillegg til innbruddsalarm kommer også boligalarmene i Haugesund med en svært velfungerende brannalarm. Det installeres optiske røykvarslere i hjemmet deres når boligalarmen kommer på plass.

Så snart disse oppdager røyk vil alarmen gå. Da får dere tid til å komme dere ut, og alarmsentralen blir også varslet. Dette vil sette i gang en umiddelbar respons fra brannvesenet.

Dersom det begynner å brenne teller hvert eneste minutt. Tiden det tar for dere å oppdage røykutvikling og ringe brannvesenet kan altså spares med en boligalarm. Dette er også grunnen til at brannvesen over hele Norge anbefaler å installere et godt alarmsystem.

Hvis hjelpen kommer raskt nok er sannsynligheten veldig mye større for at boligen kan reddes. Og faren for at liv går tapt i brann blir nærmest eliminert. Røykvarslerne er koblet opp til alarmsentralen, med automatisk sjekk av service-behov.

Dere trenger med andre ord ikke å bekymre dere for at brannalarmen ikke fungerer som den skal. Oppdages det at en røykvarsler må byttes eller fikses vil alarmselskapet sende ut en tekniker til boligen deres.

Skilting for boligalarm forebygger mot innbrudd

En viktig del av boligalarmen er selvfølgelig også sensorer for innbrudd. Man tenker ofte på hva som skjer dersom noen kommer seg inn i hjemmet. De gode nyhetene er at bare med skilting er dere allerede veldig mye sikrere.

Forskning viser nemlig at sannsynligheten for innbrudd blir redusert med 96% når det skiltes for alarm på utsiden av boligen. Det fungerer med andre ord som avskrekkende på potensielle tyver når en boligalarm er installert.

Å vite at det er så mye mindre fare for innbrudd vil skape en sterkere trygghetsfølelse for deg og familien din. Da kan dere sove godt om natten, vel vitende om at det ikke vil komme seg noen inn.

Når det er sagt holder det selvfølgelig ikke bare med skiltingen. Alarmsystemet må være installert for at dere skal få hjelp dersom noen til tross for skilt forsøker å bryte seg inn.

Dette får du med en boligalarm

Den kanskje viktigste funksjonen på boligalarmer i Norge er den direkte oppkoblingen man får til alarmsentralen. Når noen passer på hele tiden er hjelpen aldri langt unna.

Ved hjelp av kodebrikkene man får med alarmsystemet kan man også utløse et nødsignal. Dette er en stille alarm som gir sentralen beskjed om at man trenger hjelp. Noen alarmselskaper tilbyr også en lytte- og tale-enhet med kontakt til sentralen.

Man kan videre velge en rekke tilleggsprodukter til alarmsystemet. Her kan man få på plass ting som smartalarm, med fjernstyring av lys, varme og elektronikk. Det går også an å installere alarm for vannlekkasje og mus.

Bruk BesteBoligalarm.com for å skaffe boligalarm i Haugesund

Dersom dere skal skaffe dere boligalarm i Haugesund gjør dere lurt i å benytte dere av våre tjenster. Vi sender forespørselen deres om boligalarm ut til tilbyderne på markedet.

I retur får dere et utvalg av alarmselskapenes pakketilbud. Disse kan dere bruke til å finne ut av hvilken boligalarm som passer best for dere.

Det kan være forholdsvis store forskjeller på installasjonspris blant selskapene. Ved å bruke en anbudsside er dere sikre på å få mest mulig ut av alarmabonnementet deres i Haugesund.