min logo Få tilbud på boligalarm
boligalarm stavanger

Få tilbud på boligalarm i Stavanger fra flere leverandører

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på alarm i Stavanger til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbub fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Trygghet i Stavanger

Selv om vi har sett en sterk nedgang i oljesektoren er Stavanger fortsatt Norges oljehovedstad. Som den fjerde største byen i landet medfører dette også en hel del vinningskriminalitet i byen.

Vinningskriminalitet inkluderer også innbrudd, og selv om det er nedgang i denne typen forbrytelser på landsbasis bør man fortsatt sikre seg og sine. Et innbrudd kan oppleves som traumatisk for hele familien.

Å oppleve at noen tar seg inn i boligen, enten mens man sover eller er ute, er dramatisk. Heldigvis er det veldig mye mindre sannsynlig at noen vil bryte seg inn dersom man har en boligalarm installert.

Trygghetsfølelsen er viktig i byer

Dette bidrar til å skape en sterkere følelse av trygghet i hjemmet. Og det er viktig i byer. Her er det alltid mer kriminalitet enn på småsteder. Derfor er det viktig at man føler seg helt trygg mens man er hjemme.

I Rogaland ble det anmeldt 37 tilfeller av vinningskriminalitet hver eneste dag i 2014. Politiet i fylket gjør selvfølgelig så godt de kan for å få dette tallet ned. Men når man vet at kriminalitet forekommer der man bor, skal i alle fall hus eller leilighet føles trygt.

Dette er kanskje spesielt viktig dersom man har barn i hus. Med en boligalarm installert er hjelpen aldri langt unna. Om noen kommer seg inn mens man sover, eller det begynner å brenne, sørger boligalarmen for at hele familien er så sikre som mulig.

Skilting for boligalarm fungerer

Det er bevist at bare med skilt blir boligen tryggere. Aftenposten publiserte i 2011 forskning som viser at risikoen blir 96% lavere for innbrudd med skilting for innbruddsalarm. Når det synes tydelig at boligen er sikret vil de aller fleste tyver holde seg unna.

Innbrytere vet nemlig at alarmsystemene som tilbys i Norge i dag fungerer optimalt. Så snart en dør eller et vindu blir brutt opp vil alarmen gå. Og da tar det ikke lang tid før en vekter er på plass for å hjelpe dere.

Altså fungerer boligalarmskilting som avskrekkende på tyvene. Når familien også vet at sjansen er så mye mindre for innbrudd skaper dette en sterk trygghetsfølelse.

Allikevel må det sies at skilting selvfølgelig ikke er nok. Det finnes tyver som fortsatt vil forsøke å bryte seg inn. Da er det viktig at alarmsystemet er installert og fungerer optimalt. På denne måten vil dere få hjelp så snart det er behov.

Brannalarm med umiddelbar respons

I tillegg til innbruddsalarm kommer også alarmsystemene med en svært god brannalarm. Som del av alarmen deres installeres det optiske røyksensorer i boligen. Så snart denne oppdager røyk vil alarmen gå og alarmsentralen bli varslet.

Da settes det i gang en umiddelbar respons for å sikre hjemmet deres. Først og fremst kommer du og familien din dere ut av huset raskt. Og brannvesenet vil bli varslet og komme på plass i løpet av kort tid.

Det er også mulig å velge et alarmsystem med kameraovervåkning. Dette er spesielt gunstig i situasjoner som innbrudd og brann. Da kan operatørene på alarmsentralen verifisere faren visuelt. Dersom det påvises røykutvikling, for eksempel, vil dere prioriteres høyere enn en vanlig brannalarm blir.

Operatørene som bemanner alarmsentralene er erfarne i å tolke alarmsignaler. Dette medfører at det alltid er noen som passer på boligen deres. Om dere er hjemme eller ute når en brann eventuelt oppstår vil dette sette i gang en svært effektiv respons.

Slik velger dere riktig boligalarm til hjemmet

Minimumspakkene til alarmselskapene inkluderer brannalarm og innbruddsalarm. Dette er også det absolutt minste man bør ha på plass i boligen. Da er familien sikret mot situasjoner som kan utvikle seg til å bli farlige.

Men sterk konkurranse på boligalarmmarkedet medfører også at selskapene tilbyr en rekke tilleggsprodukter på alarmene. For å velge den beste pakken for dere er det viktig at dere tenker litt gjennom hva dere har behov for.

Ønsker dere kameraovervåkning? En lytte- og tale-enhet som setter dere i direkte kontakt med alarmsentralen? Ønsker dere et smartalarmsystem? For å sammenligne de forskjellige tilbudene best mulig bør dere finne ut av hva dere trenger.

Et smartalarmsystem kan være svært praktisk, spesielt om man bor i et stort hus. Da får dere muligheten til å fjernstyre ting som varme, lys og elektronikk via mobilen. Det er også mulig å få på plass en elektronisk dørlås, med loggføring hver gang den åpnes og låses.

Bruk en anbudsside til å skaffe boligalarm i Stavanger

For å skaffe boligalarm i Stavanger bør dere bruke BesteBoligalarm.com. Vår tjeneste er helt gratis og uforpliktende. Vi hjelper dere med å få en oversikt over alternativene deres.

Vi sender deres forespørsel om boligalarm ut til en rekke alarmselskaper. I retur får dere et utvalg av de mest passende tilbudene for deres bolig.

Husk på å måle tilbudene opp mot behovene deres. På denne måten kan dere velge den boligalarmen i Stavanger som gir dere mest sikkerhet for pengene.