min logo Få tilbud på boligalarm
boligalarm Tønsberg

Få tilbud på boligalarm i Tønsberg fra flere leverandører

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på alarm i Tønsberg til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbub fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Kriminalitet i Tønsberg

Tønsberg er Vestfolds største by, med et kriminalitetsbilde som følger et større befolket område. Det anmeldes vinningskriminalitet 19 ganger om dagen i Vestfold, som også inkluderer innbrudd i bolig.

Videre rammes Tønsberg jevnlig av innbruddsbølger. Det kan være stille og rolig hele året, for så å plutselig blusse opp av innbrudd i løpet av en kort periode. Med andre ord er det viktig å sikre seg mot tyver dersom du bor i Tønsberg.

Heldigvis er innbruddskriminalitet på nedgang i Norge generelt sett. Man ser færre og færre tilfeller hvert eneste år. Allikevel er byene i landet de mest utsatte områdene. Og du får veldig mye mer trygghet i hjemmet med en boligalarm installert.

Gratis utrykning hele døgnet

Den absolutt beste funksjonen i et boligalarmsystem er den direkte tilkoblingen til en alarmsentral. Her sitter det erfarne operatører 24 timer i døgnet, hele året. Altså er det alltid noen som passer på, om dere er hjemme eller ute av huset.

Operatørene jobber med å lese varslingssignalene som kommer inn kontinuerlig. Dersom de oppdager noe som skurrer vil de først og fremst kontakte deg. Og med mindre alt er i orden vil det umiddelbart settes i gang en respons.

Som del av alarmabonnementet ditt får du nemlig gratis vekterutrykning, som er tilgjengelig hele døgnet. Det er godt å vite at noen vil komme for å hjelpe dere dersom det er behov. Dette personalet jobber dedikert med å forebygge mot innbrudd i privatbolig.

Det skaper en sterk trygghetsfølelse når man vet at hjelpen aldri er langt unna. Da kan man sove trygt og godt. Og vite at dersom man reiser på ferie vil alarmsentralen fortsette å følge med på huset eller leiligheten deres.

Avskrekking som fungerer mot innbruddstyver

Boligalarmene i Norge kommer primært med to hovedfunksjoner: sensorer for innbrudd og brannalarm. Det er gjerne slik at man tenker mest på hva som vil skje dersom noen kommer seg inn i huset. Men med en alarm installert trenger det ikke å gå så langt.

Det viser seg nemlig at bare skilting for boligalarm fungerer som avskrekkende på potensielle innbruddstyver. Faktisk er sannsynligheten for innbrudd 96% lavere med skilting på plass.

Tyvene vet at alarmsystemene som tilbys i dag er svært avanserte. Responstiden er kort og det skal mye til for ikke å bli tatt på fersk gjerning. Derfor skygger de fleste innbrytere unna boliger med alarm installert.

Det holder selvfølgelig ikke at dere skilter for boligalarm. Skulle noen forsøke å bryte seg inn, og oppdager at alarmen ikke er reell, får dere ikke hjelpen dere trenger. Men heldigvis vil dere med en boligalarm sannsynligvis slippe en slik situasjon. Du kan finne ut mer om innbruddsalarm her.

Brannsikkerhet gjør boligen tryggere

Brannalarm-funksjonen på boligalarmene i Norge korter kraftig ned på responstiden dersom en brann skulle oppstå. Ved hjelp av optiske røykvarslere vil røykutvikling oppdages umiddelbart.

Dette utløser alarmen og gir deg og familien din tid til å komme dere ut av boligen så raskt som mulig. Videre blir alarmsentralen varslet, som igjen setter i gang utrykning fra brannvesenet.

På bakgrunn av dette anbefaler brannstasjoner over hele landet at norske husstander får installert et godt alarmsystem. Det viser seg at rask varsel og kort responstid redder liv. Sannsynligheten for at boligen kan reddes blir også større når brannvesenet kommer på plass.

Tønsberg er en by med mange trehus. Det betyr at faren for brann er større, og det er vanskeligere å få bukt med en brann dersom den skulle oppstå. Ved å installere boligalarm er familien tryggere. Dere vil også få lavere pris på innboforsikring med brannalarm i huset.

Slik velger du riktig boligalarm i Tønsberg

Det finnes mange aktører på boligalarmmarkedet i Norge i dag. Det betyr også at du har en rekke alternativer å velge mellom når du skal sikre boligen din i Tønsberg. For å ta et godt valg er det viktig å tenke litt gjennom hva dere trenger og ønsker.

Vil dere ha kameraovervåkning på boligen for visuell verifisering av brann eller innbrudd? Kanskje det er praktisk med et system for smartalarm slik at dere kan fjernstyre elektronikk, varme, og lys?

Det vil være en del forskjell i installasjonsprisen til de forskjellige alarmselskapene. Hvis dere vet i forkant hva dere trenger blir det lettere å ta et godt valg.

Bruk en anbudsside til å skaffe tilbud om boligalarm i Tønsberg

For å skaffe en god oversikt over alarmtilbudene i Tønsberg bør dere bruke BesteBoligalarm.com. Dette er tjenester som gjør det raskt og lettvint å sammenligne boligalarmer i området deres.

I skjema til venstre fyller dere inn hvilke ting dere ønsker og etter kort tid vil dere motta et utvalg av de beste tilbudene. Disse kan dere deretter sammenligne opp mot behovene for boligen deres.

Husk på at det er lurt å ta kontakt med alarmselskapene dersom det er noe dere lurer på. Ved å gjøre litt grundig forarbeid kan dere være sikre på å få mest mulig sikkerhet i abonnementet deres i Tønsberg.