min logo Få tilbud på boligalarm
boligalarm trondheim

Få tilbud på boligalarm i Trondheim fra flere leverandører

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på alarm i Trondheim til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Kriminalitet i Trondheim

Trondheim er Norges tredje største by, og en kriminalitetsbelastning deretter. Det er dessverre slik at byer medfører mer kriminalitet. For deg som bor i Trondheim er det viktig å sikre boligen slik at du og familien din ikke blir utsatte.

Vinningskriminalitet i Norge, deriblant tyveri, er på vei nedover. På landsbasis ser SSB at det blir stadig tryggere å bo her i landet. Og det er selvfølgelig gode nyheter. Men kriminalitet i form av innbrudd er fortsatt et betydelig problem i landets største byer.

En boligalarm kan imidlertid sikre deg og familien mot innbrudd i Trondheim. Med disse systemene vil hjemmet deres bli en hel del tryggere. Trygghetsfølelsen vil også strykes, og det er viktig for både barn og voksne når man bor i by.

Trondheims politi og brannvesen anbefaler boligalarm

Politiet og brannvesenet i Trondheim jobber aktivt for å sikre en tryggere hverdag for innbyggerne i byen. De ansatte på Sentrum politistasjon anbefaler at Trondheims husstander installerer boligalarm.

Politiet ved denne stasjonen jobber nettopp med oppklaring av innbrudd- og tyveri-saker i byen. Og de ser at det hjelper i stor grad å ha en innbruddsalarm installert. Dette støttes også av forskning publisert av Aftenposten i 2011.

Da ble det avdekket at risikoen for et innbrudd reduseres med hele 96% når det skiltes for boligalarm på hus eller leilighet. Altså vil bare god merking av et alarmsystem føre til at potensielle tyver holder seg unna.

Brannvesenet i Trondheim anbefaler videre at boliger får på plass et godt alarmsystem. Da er sannsynligheten for brann som tar liv veldig mye mindre.

Brannsikkerhet for familien med boligalarm

Boligalarmene i Norge kommer med to hovedkomponenter. Disse er innbruddsalarm og brannalarm. Begge funksjonene gjør deg og familien din tryggere – både når dere er hjemme og ute.

Man skal ta brannsikkerhet på alvor. Dersom det først begynner å brenne er hvert eneste minutt kritisk. Med en boligalarm installert i Trondheim vil responstiden kortes ned på bakgrunn av direkte kontakt med alarmsentralen.

Her sitter det erfarne operatører og tolker varslingene som kommer inn. Dersom de mistenker en brann vil brannvesenet umiddelbart rykke ut. For at ting skal gå så raskt som mulig i en slik situasjon vil altså en boligalarm gjøre boligen veldig mye tryggere.

Røykvarslerne utløser også alarmen umiddelbart. Det betyr at dere får kommet dere ut av boligen så raskt som mulig. Og brannvesenet vil allerede være på vei når alarmoperatørene har varslet om brannfare i boligen.

> Bruk vår anbudstjeneste for brannalarmer

Utrykning fra alarmsentral i Trondheim, 24/7

Som Norges tredje største by har Trondheim alarmsentraler lokalt. Disse er bemannet 24 timer i døgnet, hele året. Uansett om dere er hjemme i huset eller på ferie er det med andre ord alltid noen som passer på.

Samtlige alarmer som kommer inn på alarmsentralene i Trondheim tolkes og vurderes av operatørene på vakt. Hvis noe ikke er som det stemmer vil dere bli oppringt for å sjekke om alt er i orden.

Skulle dere mot formodning ikke ta telefonen kontakter alarmsentralen sin lokale vekterrespons. Da sendes det en vekter ut til huset eller leiligheten deres for å sjekke at alt er i orden. Denne tjenesten er selvfølgelig en del av abonnementsprisen for boligalarmer i Trondheim.

Når man vet at hjelpen kommer fra lokalområdet kan man også føle seg helt trygg i hjemmet. Det er alltid noen ikke så altfor langt unna som vil komme for å hjelpe. Dere kan også kontakte alarmsentralen via en nødtelefon dersom dere føler dere truet.

For å gjøre denne funksjonen så trygg som mulig er det gjerne et kodeord registrert for boligen deres. Alarmsentralen vil be om dette for å bekrefte at alt er som det skal.

Dette får du med en boligalarm

I tillegg til døgnbemannet alarmsentral og umiddelbar hjelp fra vektere og brannvesen kan man også få en rekke andre sikkerhetstiltak installert. Sensorer for brann og innbrudd er selvfølgelig minimumspakken fra alarmselskapene.

Men det er også mulig å velge boligalarm i Trondheim med kameraovervåkning. Dette gjør det enklere for alarmoperatørene å verifisere alarmene som kommer inn. Skulle en brann for eksempel bekreftes visuelt vil dette sette dere høyere opp på prioriteringslisten.

I dag kan man også få smartalarm installert som en del av alarmsystemet i boligen. Med denne er det mulig å fjernstyre lys, varme og elektronikk i boligen. Ved hjelp av alarmloggen kan dere sjekke når barna er kommet hjem fra skolen. Og dere kan eventuelt også gå for alarm for vannlekkasje og mus.

Bruk BesteBoligalarm.com til å skaffe boligalarm i Trondheim

Fordi markedet for boligalarm i Norge er i så sterk vekst er det mange alarmselskap å velge mellom. For å skaffe en god oversikt over boligalarm i Trondheim bør du bruke vår tjeneste.

Vi sender ønsket deres om boligalarmtilbud ut til flere tilbydere på én gang. I løpet av kort tid mottar dere aktuelle tilbud fra leverandører i Trondheim.

Husk på å tenke litt gjennom hva dere har behov for i boligen før dere velger alarmselskap. Da kan dere gå for leverandøren som gir dere mest relevant sikkerhet for pengene.

Lokale tjenester i Trondheim
Drenering Trondheim