min logo Få tilbud på boligalarm
boligalarm bergen

Få tilbud på boligalarm i Bergen fra flere leverandører

BesteBoligalarm.com er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på alarm i Bergen til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste boligalarm til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  1. Beskriv ditt behov

    Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

Gå videre

Føl deg trygg

Den beste boligalarmen kan være aktivert både når du er hjemme og når du er borte. Dette gir deg en trygghetsfølelse.

Beredskap døgnet rundt

Alarmselskapet har alltid personell som står klar til å rykke ut til din bolig.

Unngå innbrudd

Alarm markerte boliger har statistisk sett færre innbrudd samtidig som forsikringspremien reduseres.

Kriminalitet i Bergen

Bergen er Norges nest største by. Det betyr også at belastningen av kriminalitet merkes i byen og Hordaland. I 2014 ble det anmeldt 40 tilfeller av såkalt vinningskriminalitet (blant annet tyveri) i fylket hver dag.

Som i resten av landet er allikevel kriminaliteten på vei nedover i Bergen. Og det er selvfølgelig gode nyheter for innbyggerne. Men til tross for at Norge blir stadig tryggere å leve i bør man allikevel sikre hjemmet sitt.

Dette skal oppleves som det tryggeste stedet å være, både for barn og voksne. Ved å installere en boligalarm er sannsynligheten veldig mye mindre for at dere vil bli utsatt for et innbrudd.

Det skaper en sterkere trygghetsfølelse i hus eller leilighet. Når man vet at hjelpen aldri er langt unna kan man også se på kriminalitetsstatistikken med mindre uro.

Skilting forebygger mot innbrudd

Jo bedre boligen er sikret, jo mindre vil familien lide av potensielle farer som innbrudd eller brann. Derfor er det viktig å ha et godt alarmsystem på plass. Allikevel er det sånn at bare å ha skilting vil senke risikoen for et innbrudd betraktelig.

Aftenposten publiserte i 2011 tall på at skilting for alarm på boligen reduserer sannsynligheten for et innbrudd med hele 96%. En boligalarm er med andre ord en svært god idé, spesielt når du bor i en stor by som Bergen.

Skilting fungerer nemlig som avskrekkende på potensielle tyver. Med stadig mer avanserte sikkerhetstiltak fra alarmselskapene blir det lite fristende å bryte seg inn i en sikret bolig. Og når man vet dette vil man også føle seg tryggere i hjemmet.

Allikevel er det viktig å presisere at skilting ikke er nok. Det kan fortsatt være innbruddstyver som prøver seg på boligen deres. Dersom alarmen skulle gå vil det umiddelbart rykke ut en vekter for å hjelpe dere.

Alarmsentral i Bergen følger med hele døgnet

Som en av Norges største byer har alarmselskapene alarmsentral lokalisert i Bergen. Her sitter det erfarne operatører og tolker varslingene som kommer inn. Alarmsentralen er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Altså er det alltid noen som følger med på boligen deres. Om dere er hjemme eller på reise vil alarmsystemet være aktivt. Dersom alarmen går tar alarmoperatørene først kontakt med dere.

Hvis dere da bekrefter at dere ikke er hjemme vil det bli sendt ut en vekter for å sjekke tilstanden på boligen. Denne tjenesten er selvfølgelig inkludert i abonnementsprisen for boligalarmer i Bergen.

Det er også godt å vite at de som følger med sitter lokalt og leser alarmsignalene. Da kan man føle seg trygg på at responsen settes i gang så raskt som mulig.

Trygghet også mens familien er hjemme

Man tenker kanskje helst på hva som vil skje hvis noen bryter seg inn mens man ikke er hjemme. Men det kan være vel så skummelt å oppleve et innbrudd når man befinner seg i hjemmet.

Derfor har boligalarmene i Bergen også system for nødvarsling dersom du eller noen i familien skulle føle seg truet. Ved hjelp av kontakt med en nødtelefon kan dere ringe døgnet rundt etter hjelp.

Det går også an å utløse et alarmsignal via kodebrikken dere mottar sammen med alarmsystemet. Dette gir et umiddelbart varsel til alarmsentralen, som vil sende ut en vekter for å sjekke boligen deres. Dette systemet kalles gjerne SOS, eller panikkalarm.

Har man barn i hus er dette spesielt godt å ha på plass. Da vet man at det kommer noen for å hjelpe så snart det skulle oppstå et behov. Responstiden er også svært kort og man slipper å ringe politi eller forholde seg til innbryteren på egenhånd.

Hva er riktig boligalarm for din familie?

For å skaffe en god boligalarm til hus eller bolig i Bergen er det viktig å først tenke litt gjennom hva dere har behov for. Ønsker dere muligheten til å snakke med alarmsentralen via en tale- og lytteenhet hjemme? Vil dere ha kameraovervåkning for visuell bekreftelse av innbrudd eller brann?

Som et minimumssystem bør man definitivt ha alarm for både innbrudd og brann. Dette tilbys også som minstepakken fra alarmselskapene. Dersom det skulle begynne å brenne vil røyksensorene utløse alarmen umiddelbart.

Allikevel er det en rekke andre tilleggsprodukter man kan velge med alarmsystemet sitt. Det finnes alarm for vannlekkasje og mus, samt smartalarm for fjernstyring av lys og elektronikk. Derfor er det lurt å tenke litt gjennom hva man trenger før man begynner å kikke på markedet.

Bruk BesteBoligalarm.com til å skaffe boligalarm i Bergen

Hvis du skal skaffe deg boligalarm i Bergen bør du ta i bruk vår tjeneste. Denne vil gi deg oversikt over alternativene dine og gjør leteprosessen kort og enkel.

Ved hjelp av søknadsskjema sendes forespørselen om boligalarm ut til flere tilbydere på én gang. Dere vil raskt motta tilbud på boligalarm i Bergen i retur. Disse kan dere sammenligne opp mot hverandre og behovene deres.

BesteBoligalarm.com vil også hjelpe dere med å spare penger. Når dere får oversikt over installasjons- og månedspris kan dere gå for det alarmselskapet som passer best for deres bolig og behov.

Andre lokale tjenester i Bergen

Drenering Bergen
Renhold Bedrift Bergen